tisdag 3 september 2013

OPI - Solitaire

Ett OPI på bloggen, vad är detta!? Sandlacket Solitaire nästlade sig in i samlingen eftersom det är vitt och jag ville ha det i nailart i kombination med mörka sandlack, har sett några sådana på andra bloggar och tycker det varit riktigt snyggt. Får se vad jag kan åstadkomma själv... Men först tar vi Solitaire på egen hand.

Är inte jätteentusiastisk över det får jag erkänna. Dels är ju vitt lite svårt för sig själv. Men fram för allt tycker jag att det skulle varit mer matt. Det är för mycket skimmer och grejer i, det blir nästan som ett frostlack med sand i.
Nu kanske jag lackade de tre lagren för tätt inpå varandra, men jag upplevde det här som ganska segtorkat. Är van vid att sandlacken torkar snabbt och därmed tål att lagren lackas ganska snabbt  men det här var inte alls i samma kaliber som de andra jag testat. Och inte kan jag ju lägga snabbtorkande överlack på heller!

Formula: 3
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: eBay gissar jag


Me showing an OPI polish is not something you get to experience every day! But Solitaire snuck into my collection by being a white sand-polish and I thought I could combine it with dark ones in nailart. On it's own I'm not enthusiastic at all. It's somehow not matte enough, to shimmery and frosty. And it dried much slower that all other sand-polishes I've tried. This is three coats.

9 kommentarer:

 1. Ja, en vit mattare variant hade ju varit ballt också. Får för mig att jag läst att OPI's sand har rent generellt längre torktid än tex Isaora, Kiko med fler..

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det här är riktigt vackert!

  SvaraRadera
 3. Jag håller inte med dig här, detta är sjukt vackert! :) Har också för mig att detta tog lite längre tid på sig än andra sandlack, men inte helst säker.

  SvaraRadera
 4. I like this one. I had the same trouble, it took ages to dry!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar det här! Ser så rent och fint ut tycker jag :) Kanske skulle kunna funka med den där nya torksprayen som IsaDora har lanserat nyligen?

  SvaraRadera
 6. Håller med dig, för lite vitt och för mycket silverkänsla. Synd, hade varit läckert med pudersnö på naglarna annars:)

  SvaraRadera
 7. Jag föll ju inte heller för den. Den har något 80-talsaktigt över sig. 80-tal på fel sätt.

  SvaraRadera
 8. Matilda Axelsson8 september 2013 22:17

  Jag letar efter ljusa sandlack, helst vita och rosa. Men det här måste jag hålla med om att det är för vitt. Ingen som har tips på ljusa?

  SvaraRadera
 9. Kan hålla med om att det är lite för skimrigt, ser väldigt sockrigt ut.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.