lördag 24 maj 2014

Holopigment

Jag har galna mängder holopigment kvar efter förra årets lack-äventyr. Skulle det finnas nått intresse för att köpa sånt? Förslagsvis per gram, eller om nån vill köpa hela lagret och göra sig en hacka på eBay. Det finns en internationell marknad för det men jag känner inte att jag har tid och energi just nu att kränga grejer där.

Det mest uppenbara är ju att blanda det i nagellack men det går ju lika bra med hobbylack och måla julgranskulor, klackarna på ett par skor, ett mobilskal, inredningsdetaljer, you name it. Och skulle man vara lagd åt det hållet så har jag tillräckligt för att man ska kunna lacka om en hel bil med det ;)

5 kommentarer:

 1. Jag skulle vara intresserad av att köpa lite holopigment för att göra lite franken-experiment. Inte ett helt lager eller så att man kan lacka en hel bil, även om det vore en väldigt cool bil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade gärna lackat min bil med ett lager holoöverlack, den är mörkt turkos i grundfärgen så jag tror att den hade blivit galet snygg med holo på! Men jag tror inte det är så bra för andrahandsvärdet tyvärr ^^

   Radera
  2. Annars kan jag tänka mig att ställa upp som försökskanin. Vi klaga ju alltid över att det inte finns vitt hololack som verkligen är vitt. Min nya bil är vit, jag kan tänka mig att få den holografiskt lackad. Bara för att se om det går att få vitt holografiskt;)

   Radera
 2. Jag är också intresserad av att köpa!

  SvaraRadera
 3. ja jag är nog intresserad av att köpa lite :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.