tisdag 9 juli 2013

Kubiss - Denim effect nails

Plockade upp det här lacket sist jag var på Gekås. Brukar tycka att Kubiss är skräp och inte ens värt sina 9 kronor eller vad det nu kostar. Mest för att penseln i deras flaskor bara är snäppet bättre än att försöka lacka naglarna med en överkokt spagetti. Men det här var lite roligt ändå. Det är mörkblått, fullt med silvermetallic partiklar och torkar matt. Jag har ett par jeans som det faktiskt matchar riktigt bra så det är inte omöjligt att jag använder det här lite då och då.
Formulan var väldigt täckande och hade det inte varit för sladder-penseln så hade det absolut täckt på ett lager. Nu fick det bli två på ett par av naglarna. Torkar snabbt som ögat som matta lack brukar göra.

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Fysisk butik / Gekås


I picked this bottle up in a local store. Kubiss is a brand I usually think is crap and not even worth the 1 dollar they cost. Mostly because the brush has about the same texture as overcooked pasta... But this was a bit fun anyway. It's a matte dark blue with silver metallic particles. It's supposte to look like jeans and even if it doesn't really, I still have a pair that it would match quite well.
The formula was very pigmented and if it hadn't been for the pasta-brush one coat would have been enough, now I did two. Dried super fast.

11 kommentarer:

 1. Köpte också detta på Gekås och tyckte oväntat mycket om det... Testa med holoöverlack på, det tyckte iaf jag blev skitsnyggt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kanske skulle vara nått!

   Radera
 2. Hahaha.. Vilken beskrivning! Överkokt spagetti alltså, det kanske man skulle testa.. =)

  Men lacket var ju grymt snyggt i alla fall.. Kanske kan hälla över det i en tom flaska med bättre pensel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tja jag tror inte det blir så bra att lacka naglarna med en riktig koks spagetti ^^
   Tja... fast då blir det ju fel i samlingen om lacket inte är i originalflaska :p

   Radera
 3. Det såg schysst ut:) Ska spana in Kubiss-hyllan lite extra under det planerade besöket i sommar:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det, det var det enda vettiga Kubiss hade att erbjuda så :p

   Radera
 4. Det där var riktigt snyggt! Jag har aldrig i mitt liv varit på Gekås (det kanske inte ens finns i Uppland...), men det där skulle jag inte ha något emot att lägga tassarna på någon gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gekås i Ullared måste ju alla besöka nån gång i livet, det är en riktig upplevelse ;)

   Radera
 5. Oh, detta var faktiskt riktigt fint! Trodde inte Kubiss även gjorde lite "roligare" lack, trodde det vara var universalfärgerna och sen inget mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de brukar ju vara trista så det här var en kul överraskning

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.