tisdag 16 juli 2013

Paket

Efter mycket väntan hittade paketet från Dance Legend hem till mig idag. Jag beställde det den 11e juni så det har gått lite mer än en månad. Tydligen har det varit poststrejk och grejer i Ryssland som fördröjt det. Jaja, jag har inte bråttom så jag hade inget emot att vänta. Nu ser jag dock verkligen fram emot att swatcha dem för de ser sååå fina ut i flaskorna! Det är inte ofta jag ooh'ar och aah'ar när jag packar upp paket längre - efter så många lack som passerat här har jag blivit avtrubbad - men det gjorde jag med de här.After 5 weeks waiting I got my package from Dance Legend. I didn't mind the wait though, I wasn't in a hurry. But they look absolutely amazing, so now that I finally have them I can't wait to swatch them!

12 kommentarer:

 1. Mycket att se fram emot ser jag

  SvaraRadera
 2. Ser fram emot att se den på naglarna! :D

  SvaraRadera
 3. Kul m paket, har tyvärr inga på gång just nu.....
  Ser fram emot att se dessa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tillvaron är alltid lite extra kul när man har paket på väg ^^ Försöker att alltid ha nånting på ingång om jag kan :)

   Radera
 4. Jag vill se... typ alla på en gång swatchade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, kommer så fort jag hinner :)

   Radera
 5. Superfina! Är också lite sugen på Dance Legend, beställer du dem via deras hemsida?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, frakten kan ta ett tag men hittills har mina två beställningar därifrån gått bra

   Radera
 6. Ååh vad avundsjuk jag blir! Jag väntar också på paket därifrån. Mitt skickades dock den 2a juli så jag har väl ett tag kvar att vänta, men det har iaf passerat tullen i rysslan. Jag får utslag av att vänta :D

  SvaraRadera
 7. Åh vad kul. Jag är såååå nyfiken på Dance Legendlack. Du har mycket fint att visa framöver. Ser verkligen fram emot det. :-)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.