torsdag 16 januari 2014

China Glaze - Sun of a peach

Har visat Sun of a Peach förut, men skit i det! Färgen är underbar, pastell och neon samtidigt och en sån där nyans som man blir glad av.
Formulan blir man inte lika glad av... nu har jag gelmaterial och det är rätt halt att lacka på, men jag tycker ändå att det borde vara mer lättlackat än så här. Det blir kala fläckar och strimmigt och eländigt. Tror det slutade på tre normala lager och ett fjärde riktigt tjockt, och då är alla naglar på högerhanden inte riktigt bra ändå. Himla tur för lacket att det är så snyggt, annars hade det åkt ut omedelbart.
Formula: 2
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay

10 kommentarer:

 1. Det är verkligen en härlig färg, men formulan - hjälp vilket problembarn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är konstigt att de inte fick till en bättre formula. Det måste varit ett jättesvårt pigment att jobba med.

   Radera
 2. Jag gillar verkligen färgen, den är fantastisk! Dock har jag som regel här hemma att om ett lack kräver mer än tre (absoluta maxgränsen för mig) så skiter jag i att köpa det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske kan man komma undan med minde om man inte har gel-material på, det blir ju lite extra halt så alla lack blir en aning mer besvärliga. Då klarar det sig nog på tre ;)

   Radera
 3. Åh, detta är SÅ snyggt! Jag vill minnas att jag klarade mig med tre lager: strimmigt var det visserligen, men ett lager snabbtorkande överlack (poshé eller essie good to go, minns inte vilket) jämnade ut strimmigheten. För mig brukar det hjälpa med överlack på de flesta strimmiga lack. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, sist jag använde det så lyckades jag med bara tre lager, vet inte om jag var extra petig nu eller om det var nån annan faktor som gjorde det

   Radera
 4. Testat Lime Crimes orange/peach-färgade pastellack? De lyser ju typ också

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har den i otestatlådan fortfarande och ser fram emot att använda den! :D

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.