söndag 12 januari 2014

Maybelline - Mystic Green

Duokrom sjönhet i en flaska som färdats ända från Hawaii. Men Maybelline's lack går ju utmärkt att köpa på hemmaplan också. Till färgen är den identisk med China Glaze Unpredictable, men medan Unpredictable täckte på två lager krävde det här tre och hade nog inte mått dålig av ett fjärde på sina ställen.
Formula: 2
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: present

10 kommentarer:

 1. Åh, gissa om jag gillar;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart, i alla former ^^

   Radera
  2. Mmm, bra eller dåliga i formulan spelar ingen roll. Älskar de alla;)

   Radera
 2. Lång resa som denna modiga lilla grönskimrande flaska har gjort. Hoppas den fick sällskap på vägen :) Själv köpte jag OPI från Muppets collection när jag var där, så då kan ni ungefär klura ut hur länge det var sen. Åhh.. Hawaii... jag vill åka tillbaka nu! Särskilt på en kall vintermorgon som denna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den hade sällskap av rumskamraten och några lack till och en del smink :) Jag får alltid så mycket kul saker när hon varit borta :D Tyvärr kunde jag ju inte göra den sällskap själv, var tvungen att jobba. Men det hade ju inte varit fel att åka dit nån gång!

   Radera
 3. Visserligen inte unikt, men vad gör det? Gröna duokromer är alltid lika vackra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, det kan inte bli fel med sånna lack!

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.