tisdag 7 maj 2013

Barry M - Indigo

Jakten på det perfekta mörkblå lacket har gått vidare med Indigo från Barry M. Jag kommer närmare och närmare, men det är fortfarande inte perfekt. Det här är för lila och för mörkt. I visst ljus ser det perfekt ut (som till exempel i ljuset jag fotar i) men för det mesta är det lite, lite fel. Så min följetong går vidare. Har ni tröttnat än? ;)
Formulan var väldigt bra i alla fall, det täckte och blev superblankt på två lager och torkade bra.

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Ebay. För övrigt beställt från Storbritannien och skickat med Royal Mail, det går att ta sig förbi deras massförstörelsevapen tydligen.

The next candidate for the perfect dark blue polish is Indigo from Barry M. It's very close, but not completely right. Too dark and a tad too purple. So the hunt goes on.

24 kommentarer:

 1. När jag ser din blå jakt, tänker jag hela tiden på Essie Aruba Blue. Men jag antar du redan ratat den, med tanke på att den är vanligt förekommande på vilket Kicks som helst.

  Blått är fö himla snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aruba Blue var absolut en jättefin blå, men det jag är på jakt efter måste vara ett cremelack :)

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Anade nästan det ja ... men det är ju kul med jakt också! :-)

   Radera
 2. Nej jag har inte tröttnat, din jakt på den perfekta blå kan ju leda till att man kan få en ny favoritblå...:-)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker din jakt är suverän. Då slipper jag ju jaga själv ;)

  Himlans fint det här, blir lite sugen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju bra :) Ja, jag jagar vidare

   Radera
 4. Det här verkar vara ett riktigt bra blått lack, hade nog hamnat rätt så nära "perfekt" för mig i alla fall.. =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, det var väldigt nästan mitt i prick

   Radera
 5. Jag tröttnar ALDRIG på din jakt. :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker Indigo är fantastiskt tjusigt! Men jag vet hur det kan vara när man har en bild i huvudet av vad man är ute efter... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det vete' 17 om jag nånsin hittar rätt ^^

   Radera
 7. TÄNK OM det perfekta blå creme-lacket finns här i en Kiko flaska? Jag kanske ska få tummen ur och gå till posten med paketet? (Sorry, det har varit mycket hit o dit)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas lite det! Såg en som skulle kunna vara rätt när jag Googlade på nummer :D
   Ingen fara :)

   Radera
 8. Vem tröttnar på din jakt :-), inte jag i alla fall :-). Hoppas du får jackpot nån gång, om inte annat så blir nog resan dit spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag lär ju beta av några stycken innan jag hittar rätt :)

   Radera
 9. Jag har det här och jag tycker det är supersnyggt!
  Sen håller jag dock med om att det inte är den perfekta blå, men ärligt, vore det inte tråkigt att hitta den perfekta blå så man måste sluta leta efter den? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite tomt kommer det kanske bli om jag hittar rätt till slut... Fast jag kan ju alltid leta efter ett annat i rätt färg men med lite bättre formula :)

   Radera
 10. Det är roligt med en resa mot ett perfekt lack, på vägen så kanske det är någon annan, av läsarna, som hittar sitt mål :) Själv är blå lack i allmänhet ingenting som jag suktar efter, men jag har ett som är perfekt, så jag tror att jag har funnit mitt :) Men om jag skulle vara så jakt efter blå lack, så skulle detta lacket se riktigt bra ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hoppas att nån hittar sitt perfekta lack på vägen :)

   Radera
 11. Så som detta ser ut på bilderna är det du vill ha ditt eller? Men i verkligheten är detta liiiite annorlunda? Har jag förstått det rätt? För detta var ju riktigt fint på bilderna iaf..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser nästan nästan perfekt ut på bilderna (på min skärm!) Det är en halv nyans för mycket åt lila. Och i verkligheten är det väldigt många nyanser för mycket åt lila. Det beror mycket på ljuset hur det ser ut, i varmt ljus (inomhus) är det helfel och i kallt ljus (speciallampa) blir det perfekt.

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.