fredag 10 maj 2013

Paket

Paketet från ryska Dance Legend dök upp till slut. Det hade absolut mått bra av lite bättre packning så att flaskorna inte låg och skavde mot varandra utan vaddering emellan. Men alla överlevde i alla fall.


Hela kollektionen med hololack och två som ska ändra färg beroende på temperatur. Vi får väl se... Jag är inte övertygad förrän jag sett det själv, sånt där brukar funka betydligt sämre än man väntar sig.

New holo-friends

15 kommentarer:

 1. Tog de lång tid på sig eller? Beställde för ca en vecka sedan, så man vet vad man har att vänta sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beställde den 23e april, fick mail om att de skickat det den 30e april. Lite längre tid än jag väntat mig eftersom det inte ligger ett hav emellan.

   Radera
  2. Okej men det är inte så blodigt ändå. Fick orderbekräftelse och kollinummer (på ryska, fattar inte ett jota vill jag lova) i början på förra veckan så då borde komma snart:)

   Radera
  3. Asså, vad spännande, all min korrespondens var på engelska, undrar hur det styrs i systemet då... Hoppas de dyker upp snart :)

   Radera
 2. Oh, dessa ser jag fram emot att se framöver :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det lär bli swatchning nu i helgen :)

   Radera
 3. Tänkte beställa ett par från Llarowe nu när dom får in dom ikväll.

  SvaraRadera
 4. Underbara lack, håller själv på o planerar en beställning därifrån :)

  SvaraRadera
 5. Du kör All In metoden ser jag :) Grattis, dom verkar väldigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag önskar att jag kunde stänga av den där delen av hjärnan som gör att jag _måste_ köpa full kollektion även när hälften är rosa >.<

   Radera
 6. De där verkar vara tjusiga!

  SvaraRadera
 7. Jag vill också beställa, men jag får minsann vänta ett bra tag, efter mitt haul...Men får se fram emot swatches på dessa...:-)

  SvaraRadera
 8. Åh, älskar haul-inlägg! Skulle verkligen vilja beställa några ur kollektionen, men det får bli vid senare tillfälle!

  SvaraRadera
 9. Jag är jäkligt imponerad av alla Dance Legend jag provat so far. Sen är jag ju lite extra förtjust i och med att de är ryska också. :D

  SvaraRadera
 10. Vilket härligt paket!!!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.