måndag 13 maj 2013

Dance Legend - 1, T-1000 (jämförelse med Color Club - Harp on it och Layla - Mercury Twilight)

Jag bestämde mig för att ta Dance Legend lacken i nummerordning eftersom de har jättestora siffror på korkarna. Så det silvriga T-1000 är först ut.
Silverhololack är knappast en bristvara här men regnbågarna i den här är väldigt trevliga. Kanske blir det inte den jag sträcker mig efter när jag ska ha ett superholografiskt lack, men det är linjärt och fint, "mjuka" regnbågar.
Jag slängde ihop en jämförelse för att ni ska få se skillnaden i holoeffekt jämfört med Color Club och Layla.Två lager täckte bra och var lättmålat. Penseln är väldigt bred, i bredaste laget för lillfingernaglarna, men den funkar förvånansvärt bra att jobba med ändå.

Formula: 5
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Dance Legend


T-1000 is very linear and pretty, even if silver holos hardly is something my collection is lacking. The formula is really nice and covers with two coats.

18 kommentarer:

 1. Dance Legend var det med ja. Herregud vad många lack det finns därute. Bra jämförelse. Såg precis att jag borde skaffa Layla iaf. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Layla är verkligen i en klass för sig... Besvärliga som sjutton dock, utan aqua base

   Radera
 2. Det ser fint ut, väldigt fint ut. Jag har Layla redan så jag borde klara mig utan de. Fast jag vill ju äga varenda holo som finns (vilket kan bli lite svårt) så jag kommer nog ändå skaffa Dance Legend.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen då är vi två :D Jag vill också ha alla hololack som nånsin gjorts och då är det bara att bita ihop och beställa dem ;)

   Radera
 3. Gillar jämförelsen skarpt! Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så lite så :) Kände att jag fick hitta på NÅNTING mer än att bara visa ett silverholo till :p

   Radera
 4. Snyggt! Ska jag ha något mer silverholo så lär det nog bli Layla dock, vilka regnbågar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Laylas lack är riktigt häftiga, så om man redan har silverfärgade hololack i överflöd så bör man nog prioritera det istället för T-1000

   Radera
 5. Bra jämförelse, väldigt lika kändes de iaf :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju bara storleken på partiklarna som skiljer så så värst stor skillnad kunde det ju inte bli ^^

   Radera
 6. Det finns inte mycket som slår Layla i effekt, trist att vi är sådana ovänner bara. Layla och jag. DL-lacket kändes kanske lite medium, fint men inte slående.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Layla är egentligen inte kompis med mig heller, maken till besvärlig applicering. Och sen är jag väl envis och dum då då, men jag tycker faktiskt inte att det ska behövas specialunderlack för att ett lack ska funka :/

   Radera
  2. Nej det tycker inte jag heller det är därför jag kategoriskt vägrar att köpa någon form av aqua-fix. Dessutom kostar ju en sådan flaska mer än lacken i sig... Galet.

   Radera
 7. Ser fint ut tycker jag. Är nog allt lite sugen på dom här. Var ju tvärslut när jag skulle beställa från Llarowe häromdagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det och allt annat... Det har sina nackdelar med de där restock-tillfällena, att passa tider och sätta klockan på mitt i natten är inte min grej. Kan jag handla direkt av säljaren som har ett vettigt lager så gör jag hellre det

   Radera
 8. Oh ser ut att vara riktigt fin hålla även i dessa lack, då blir det äänu mer att se fram emot en beställning från D-Legend :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, effekten är riktigt snygg, gillar att den är lite mjukare, lite mer som China Glaze lack

   Radera
 9. Jag är verkligen förtjust i Dance Legend. Bra formula och fin holoeffekt utan "pixelering" och dis. Sen gillar jag ju faktiskt all holo, om man tänker efter...

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.