fredag 31 maj 2013

Dance Legend - 9, Robots vs Humans (jämförelse med Glitter Gal - Belgian Chocolate och Ozotic 524)

Eftersom det ju är Holofredag idag så hoppar vi över nummer 8 så länge och kör på nått roligare än ett rosa lack till... Lite får man liva upp det på en fredag!

Jag är ju som bekant svag för bruna hololack, så jag gillar Robots vs Humans. Det är nått som gör att jag inte blir helt kär i det dock, svårt att sätta fingret på. Kanske skulle det varit lite mörkare, eller mer holografiskt även i skugga... Jaja, under en lampa är det i alla fall snudd på perfekt.
Slog till på en jämförelse med de bruna lack i samlingen som verkade matcha bäst, Glitter Gal Belgian Chocolate och Ozotic 524, även om de är väldigt olika egenligen, både i nyans och holoeffekt. Robots vs Humans fyllde uppenbarligen ett hål i samlingen!Bra formula, lager nummer två gick mest på rutin snarare än för att det var nödvändigt.

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Dance Legend

I like brown holos so I like this! Made a comparison with Glitter Gal and Ozotic while I was at it.

12 kommentarer:

 1. Som holografisk mjölkchoklad/O'boy, hihi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en väldigt bra beskrivning :)

   Radera
 2. Kul med jämförelse! Gillar nog Glitter Gal bäst av de tre, troligtvis pga mörkheten. Å andra sidan är jag ju inte omöjlig, kan tänka mig att köpa allihop. Lustigt det där, var inte alls shoppingsugen för ett tag sen och sen gick jag in här och redan har lacksuget ökat :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag föredrar nog också grundfärgen på GG men deras regnbågar är i mesigaste laget... har aldrig blivit vidare förtjust i GG som märke eller för holoeffekten tyvärr
   Det är farligt för plånboken att läsa nagelbloggar ;)

   Radera
 3. Trodde den skulle vara mörkare? :)

  SvaraRadera
 4. Nästan snarlika, även om jag tyckte bäst om Glitter Gal :).

  Bara en nyfiken fråga: Sist du räknade din holografiska samling, hur många flaskor var det då?

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en rolig fråga :D Jag har faktiskt aldrig räknat hololacken för sig men nu när jag kollade i excel-arket så har jag 213st som jag betecknat som nån form av holografiska (linjära, mes-holo eller scatter men exklusive prismatiskt glitter) och av de är 157 linjära. Det var fler än jag trodde måste jag säga ^^ Men det blir väl så när man är lite galen i nått :)

   Radera
  2. Det var ett gäng*imponerad*. Själv har jag bara ett enda och det är det jag fick av dig*s*.

   Men jag känner igen det där när man får samlarmani...
   Hade en period samlarmani på böckerna Harlequin som nu står och samlar damm i källarförrådet.

   /Eva

   Radera
 5. Jag har varit nyfiken på Robots vs Humans, men jag är lite tveksam efter att ha sett dina bilder. Det ser ut att slå lite åt gammelrosa, stämmer det? Fast regnbågarna är ju tjusiga förstås!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle nog inte sträcka mig så långt som att säga att den drar åt rosa, men det är absolut en varm brun om man ser det så, Glitter Gal är ju mer av en kall brun jämförelsevis. Sen ändrar den ton ganska mycket beroende på ljuset och hur mycket man ser av holoeffekten. I skugga är den svalare än under min lampa. ...Väldigt svårt att avgöra om du kommer att tycka att den är för varm eller inte ^^ Om du känner att du måste veta närmare innan en eventuell beställning så kan jag skicka dig en swatchsticka med det om du vill! :)

   Radera
 6. Now we're talking! Finare och finare ju mer färg det blir :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.