söndag 12 maj 2013

Färgglatt

Idag är ju temat för Nailart söndag den gräsligaste nailarten man kan uppbåda. Jag fotar aldrig mina misslyckade försök (även om jag gör gräsliga nailarts stup i kvarten!) så jag har inte nått att komma med till temat tyvärr. Men ni får se ett experiment i alla fall, som jag inte visste vart det var på väg när jag började men som blev hyfsat kul om inte annat. Jag var åtminstone tillräckligt nöjd för att fota det ;)

Clownnaglar, lapptäcke, färgglatt... vet inte riktigt vad jag ska kalla det.Diverse cremelack, mest från China Glaze, över en vit bas.Sen blev det svart över, testade plastfolie/clingwrap tekniken för första gången. Väldigt enkel grej men det var smidigt att tejpa fingrarna innan så det inte hamnade överallt.


Some colorful nailart for this week's Nailart Sunday over at Lela's.

17 kommentarer:

 1. Det första tycker jag var fint, sen kanske det sista inte blev så bra, men inte gräsligt, det tycker jag inte. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte själv att det svarta knöt ihop det så att säga, så att det inte bara blev färgblock :)

   Radera
 2. Jag tycker det blev bättre med det svarta, det jämnade ut intrycket lite. Jag måste säga att så var det riktigt roligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det behövdes nått som tog dolde skarvarna mellan färgfälten lite, annars ser det lite halvfärdigt ut

   Radera
 3. Det där är ju nästan fusk, jag tyckte att det va jättefint =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den får nog inte vara med på temat riktigt tror jag :)

   Radera
 4. Det blev ju en riktigt häftig effekt med det svarta över!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det svarta behövdes för att knyta ihop det lite, hade tänkt mig en marble över först men min plan funkade inte så det fick bli plan B. Men svart iaf

   Radera
 5. Gillade inte alls den när det bara var de olika färgblocken men med det svarta över så blev det riktigt snygg:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kändes inte färdig med bara färgerna, och var inte tänkt att vara färdig där heller :) Men den påminner om en gardin jag hade när jag var riktigt liten, så jag gillade färgkombinationen ^^

   Radera
 6. Jag tyckte om bägge. Nästa gång kanske du ska testa detta(själv är jag för lat göra den): http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TnhfvuoBAMo

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var min ursprungliga tanke! Men jag saknar en sprayflaska som är tillräckligt liten för att hälla alkohol eller aceton i (och som tål det), så jag får skaffa en sådan först :)

   Radera
 7. Det där var ju inte alls gräsligt, det var häftigt. Jag gillar det speciellt med det svarta över, om man tittar snabbt så får jag lite vibbar av ett rosenmönster med svarta skuggor, typ det som visas upp här i brist på bättre bild:

  http://attasmaplommon.blogspot.se/2010/01/baronessa.html#comment-form

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var inte helt olikt faktiskt :) Fast en mycket mindre arbetad och genomtänkt variant då ^^

   Radera
 8. Häftigt, ser ut lite som en skrapad lott med det svarta :) Men vad är plastfolie/clingwrap-tekniken? Jag skulle ju kunna googla, men du är så duktig på att förklara, så en tutorial vore kul :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.