torsdag 9 maj 2013

Nordic Cap - NP08

Här har jag då gjort misstaget att inte skriva inlägget samtidigt som jag bar och fotade lacket. Det får man ånga bittert när man inte mins ett jota om det sen... Men det är mintgrönt och det är creme, och om jag inte mins fel så var det två lager. ...Ja, vi nöjer väl oss där då.




Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: fysisk butik / Coop Forum

I made the mistake to not write the blogpost at the same time as a wore and photographed the polish, so now I can't remember a thing... it's green!

12 kommentarer:

 1. Ha ha, så gör jag jämnt. Skriver inläggen långt efter jag fotat;) Men jag har lärt mig av mina misstag och för nu små anteckningar efter nästan varje swatchning, typ 3 lager, lättlackat, rinnigt, smal pensel. Det hjälper mig att friska om minnet när jag väl sätter mig och skriver inläggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker göra så fast i ett inlägg på bloggen, så det är på rätt ställe med en gång. Fast det slutar 99 gånger av 100 med att jag skriver hela inlägget istället ^^

   Radera
 2. Hihi jaa minnet är bra men kort brukar jag säga, jag får typ anteckna allt numer. Men det var ett väldigt vackert lack. :-)

  SvaraRadera
 3. Jag är på samma vis, speciellt nu när samlingen ökat så lavinartat. Förut mindes jag bättre. Jag gör som Lela och gör små anteckningar i ett dokument i datorn med kortfattad info. Annars skulle jag vara helkörd, ibland glömmer jag ju det också..och då får man gissa lite. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ett tag gick det ju att hålla reda på vilket lack som var vilket i samlingen, och till och med hålla reda på hur formulan är för varje flaska. Men det gick ju över för länge sen!

   Radera
 4. Så tur att en bild säger mer än tusen ord då, det var en snygg färg :)

  SvaraRadera
 5. Fint, jag tröttnar aldrig på mintgrönt!

  SvaraRadera
 6. Har också en del fotade lack där jag inte helt minns hur många lager det är eller hur formulan var. Dumt, men jag lär mig tyvärr inte av mina misstag utan gör om det gång på gång.

  Snyggt var det är i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är spännande att man inte lär sig ^^

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.