måndag 19 september 2011

Köpstoppet är äntligen hävt!

Tydligen hade jag och CSN inte riktigt samma uppfattning av vad som krävdes för att jag skulle börja få ut mitt studiemedel för den här terminen. Jag trodde att ex-jobbet skulle behöva bli registrerat som klart först, men det räckte uppenbarligen med omtentan som jag klarade i slutet av augusti. För plötsligt damp det in en inkomst på mitt ekande konto, där det inte huserat så mycket mer än sånna där torra, runda buskar som blåser runt i gamla westenfilmer ni vet. Och vad gör den inbitna nagelnörden för att fira? Köper nagellack så klart! Så nu är det på väg ett gäng nya KleanColor och några Milani hem till mig! :D

13 kommentarer:

 1. ååh jag vill också ha lack :(
  nu är det 7 veckor sen jag beställde..fortfarande inga lack.
  Vi får se hur det går för dig (:

  SvaraRadera
 2. J - ja, det börjar ju bli lång tid... hmmm. Det händer ju att paket kommer bort, men det är ju väldigt otur när det händer folk som inte är veteraner så att säga. Jag har ju beställt så många gånger nu så jag är beredd på att det säkert kommer hända en vacker dag. Men det känns mer orättvist att det händer när man precis börjat våga beställa från utlandet, och redan är lite nervös över hela grejen, jag mins ju själv hur det var... Hoppas verkligen att det dyker upp trots allt!

  SvaraRadera
 3. Hade det här varit Facebook hade jag tryckt på gilla-knappen för den informationen. ;)

  SvaraRadera
 4. Glad för din skull! Och glad För vår skull för det betyder mera inlägg framöver när de nya skönheterna visar sig

  SvaraRadera
 5. Vad kul! Finns ju inget bättre än att få shoppa loss efter en period med köpstopp! :-)

  SvaraRadera
 6. Mrs Data - Haha, onödigt vetande :)

  Kitty - Ja, jag hoppas det blir nyare lack igen istället för all gammal skåpmat :p

  Nailtastic - Ja, det känns väldigt roligt att få klicka hem lite av allt det nya som dykt upp sen i juni! Och fram för allt att veta att jag inte kommer missa alla vinterkollektionerna!

  SvaraRadera
 7. Tror de torra sakerna som blåser omkring kallas tumbel weed (vetitusan hur det stavas dock...), ha ha!

  SvaraRadera
 8. Vad skoj! Har du beställt från Bbeauty Joint? Vet inte om jag vågar beställa därifrån eftersom jag aldrig fick mitt paket.. :/

  SvaraRadera
 9. Ann - Vad bra saker man lär sig på att ha en nagelblogg :D

  Helga - Ja, det blev BJ. Vad synd att det inte kom fram! Har du väntat länge? Jag tog faktiskt inte billigaste frakten för en gång skull, och la på försäkring. Det blev inte så mycket dyrare, några dollar bara. Blir lite avskräckt av alla rapporter om paket som kommit bort och sådär... Ska gräva lite mer i den problematiken och se om jag kan hitta lite info.

  SvaraRadera
 10. Grattis! Kul att höra att CSN inte är onda hela tiden! (Jag jobbar med undervisning på universitetet, så jag har stångats med CSN å studenters vägnar några gånger...)

  SvaraRadera
 11. Nageldraken - Ja man hör ju mest historier om folk som inte får sina pengar, blev förvånad själv att de fått för sig att plötligt göra en utbetlaning! Tydligen måste de varit mer nöjda med mina insatser förra hösten än jag väntat mig :p

  SvaraRadera
 12. Jag beställde i juni och när det inte kommit 2 månader senare kontakta jag dem igen (skrev först efter 3 veckor). De var ändå sjyssta och gav mig hälften av pengarna tillbaka men jag ska nog testa nån annan sida först innan jag vågar beställa därifrån :P

  SvaraRadera
 13. Ja det måste ju bli dödförklaring av paketet efter så lång tid! Antar att de inte är skylldiga att göra nått åt saken så det var ju snällt ändå, särskilt som man hört mindre bra saker om den kundtjänsten... Hoppas att det bara var hicka i postgången och att det inte var BJ's fel, så det går bra att beställa nån annan gång!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.