tisdag 27 september 2011

Star Gazer - 307

Var ju bara tvungen att börja med 307 när den nu var anledningen till hela köpet av Star Gazer! Den är lite lik Orly Space Cadet, så får ni en uppfattning om den. Mycket duokromt i rosa och grönaktigt guld. Jag mins Space Cadet som mörkare, men det är mycket möjligt att jag mins fel för det var länge sen jag bar den. Får göra en jämförelse också… Basen är mörkt turkos fast skir och täckningen kommer av de små duokroma partiklarna. Fantastiskt vacker och med en härlig metallisk finish! Ett kap för 2.15 pund!


Det vill inte riktigt täcka och bli jämnt. Jag tror att det är lite glest mellan partiklarna helt enkelt. Det är fyra lager på bilderna och i vissa vinklar kan man se att det inte är helt täckande i kanterna om man tittar noga. Det är dock inget som syns om man bara tittar normalt på naglarna så jag nöjde mig. Det var heller inga problem med att lacka fyra lager eftersom det var underbart lättlackat och torkade bra. Så det tog lika lång tid att lägga på fyra lager av det som två lager av nått annat lack.
Formula: 4
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Glitterstore

7 kommentarer:

 1. Väldigt likt space cadet kan jag konstatera när jag jämför med mina naglar eftersom jag råkar ha på mig det just idag!

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte riktigt varför, men när jag hittat ett lack jag gillar så vill jag gärna ha dupes (även om jag verkligen försöker att låta bli att köpa dem). Men ja... Eftersom det är så billigt så kanske det får slinka med om jag köper på mig några av detta märke... :D

  SvaraRadera
 3. Anna - Ja, jag har hört det från andra håll också. Får göra en jämförelse... jag mins att jag inte var överdrivet förtjust i SC men det här är ju jättesnyggt. Så jag vet inte om jag kommer ihåg SC fel eller om jag helt enkelt ändrat mig :)

  Annie - Ja men absolut! Jag är likadan! Det är ju jätteonödigt att köpa dupes men på nått vis går det inte att låta bli :p

  SvaraRadera
 4. Riktigt snyggt lack till bra pris! Ännu ett att lägga till köpelistan! :D

  (Är förresten imponerad att du får med din tumme på ett snyggt sätt i bilderna, för mig blir tummen bara konstiga vinklar om jag försöker ha med den. :P)

  SvaraRadera
 5. Jag har space cadet på mina naglar just nu så när jag såg den första bilden tänkte jag direkt att det var likt, sedan såg jag att du faktiskt skrivit om just det haha :)

  SvaraRadera
 6. Polityr - Ja, det är verkligen billigt med så mycket skönhet i en flaska :)
  Tackar :) Det beror helt på vilken flaska jag håller i, ibland är det omöjligt att få tummen bra. Fyrkantiga flaskor är bäst!

  Karolina - Jag får göra en ordentlig jämförelse så vi får se dem ihop :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.