onsdag 6 mars 2013

A-England - She Walks In Beaury

När jag fick hem She Walks In Beauty så var min första tanke "vad ska jag göra med det här?" Jag kom verkligen inte på nån bra kombination och jag ville inte försöka få det att funka på egen hand. Glitterlack är ju inte min grej och absolut inte i kombinationen rosa och guld :s Funderade till och med på varför jag beställt det över huvud taget. Men efter att ha fått stå en vecka så kom inspirationen i form av en vit bas. Det funkade förvånansvärt bra även om det är lite för puttinuttigt för att ha till jobbet.
Två lager över det vita. Fick dutta ut det mer än måla på det men det var ändå rätt bra densitet på glittret i basen.

Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: A-England


When I unpacked this bottle I actually questioned why on earth I had ordered it in the first place. Glitter polishes is not my thing, and gold an pink is probably two of my least favorite colors (after orange). This is so not me! But over white it worked surprisingly well and I actually like it, even if it is a bit too cutesy for work.

19 kommentarer:

 1. Inte så tokigt men väldigt ovant att se dina naglar i sådan förklädnad:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är allt lite udda med sånt glitter på mig ^^

   Radera
 2. Det låter precis som mina problem jag hade med OPI Pink yet lavender. Dessa typer av glitterlack är så fina i flaska, men jag vet sällan hur jag ska använda dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, när jag ska hitta ett tillfälle när jag kan använda det vet'e sjutton! Det lär nog stå i en låda misstänker jag

   Radera
 3. Jag tittade på en del swatchar på det här, men kunde inte riktigt förstå charmen med det. Kan fortfarande inte riktigt göra det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var snyggare i verkligheten än det är på bilder... men hade det inte varit A-England - och dessutom på rea - så hade jag inte köpt det, men jag är svag för märket :)

   Radera
 4. Håller med Lela, ovant att se dina naglar i sånt här. :) Vet inte om jag egentligen föll för det heller, men kanske det hade sett coolt ut med en mörkblå shimmerbas, så glittren fått agera stjärnor på en himmel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja kanske det! Får testa över det om det får komma fram igen :)

   Radera
 5. Det här är ett av mina favoritlack men det är väldigt kul att se det på ett nytt sätt. Jag har dessutom sett snygga manikyrer med gradient tippar över jade/mintgrönt. Tycker det blivit elegant snarare än sött så det kanske kan vara nått att testa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag såg det också över nån grön nyans på nån blogg, det blev bra. Orkade inte göra en gradient den här gången men sådant brukar bli ett snyggt sätt att använda glitter på

   Radera
 6. Håller med de andra, det är ovant att se dina naglar så här, men det är fint. Riktigt fint till och med.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det är superfint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man bara gillar glitter lite mer än jag gör så är det ju ett väldigt trevligt lack :)

   Radera
 8. Jag har varit så skeptisk till det här lacket men över vitt var det faktiskt riktigt fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev inte en så dum kombination

   Radera
 9. Ååååh, det här vill jag ha!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.