söndag 24 mars 2013

Humlor

Kollegorna på jobbet har börjat tycka att det är lite kul med mina små grejer på naglarna, och en av dem "beställde" humlor :) Och allt intresse för naglar måste ju uppmuntras, speciellt hos män på 50+, så det var klart att jag fixade det! Och alla kollegorna som såg naglarna var djupt imponerade.
Kanske ser det mer ut som bin i och för sig, men det är ju en marginell skillnad, flygdjur med gult på, same same ^^

Och ja, jag gjorde två på höger hand också, fast jag har ingen som kan hjälpa mig att fota den.Akrylfärg, och min go-to himmelsbas Kiko 340. Glad Nailartsönag på er.

My colleagues are starting to think it's a bit fun with nailart, and one of them "ordered" bumblebees. I believe in encouraging all interest in nail related stuff, especially with men of 50+ years, so I obviously obliged :) They were all very impressed!

40 kommentarer:

 1. Jättefint! Basen ät underbar, verkligen himmelsblå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag älskar verkligen det Kiko-lacket!

   Radera
 2. Kul med förfrågningar. Blir lite roligare då!

  Sött var det iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är kul med utmaningar, de har redan gett mig nya på jobbet, mycket svårare den här gången, får se om jag lyckas ^^

   Radera
 3. Åh så fint,välgjort och vårigt! :D Tänker nog mest på getingar dock eftersom bakkroppen är smal, bin är inte svarta och gula-randiga utan mer brunare och hårigare (//dotter till biodlare) :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, de var knubbigare först, men sen täckte vingarna över för mycket av kroppen, men vid det laget var det läggdags så jag orkade inte göra nått åt det ^^ Men getingar går bra med :)

   Radera
 4. Supersnyggt verkligen, bra jobbat!!

  SvaraRadera
 5. Awwww så söta! Helt klart det sötaste jag sett,du är jätteduktig på humlor/bin:-)

  SvaraRadera
 6. Men gud så duktig du är! Sjukt snyggt! Nu vill jag ha vååår :)

  SvaraRadera
 7. Riktigt fina, och visst är det kul med önskemål! =) Jag brukar försöka uppfylla önskemålen så bra jag kan vilket är riktigt roligt! Dagens manikyr var ett önskemål från sambon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är alltid kul... så länge man får det snyggt sen bara ^^

   Radera
 8. Åh vad vårigt och fint!!

  SvaraRadera
 9. Du är en riktig hejare på det där med målning. Supersöta :)

  SvaraRadera
 10. Så jättesöta dom blev! Kul också att kollegorna börjar intressera sig för naglarna och ge dig olika utmaningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de flesta arbetsplatser jag varit på så har kollegorna börjat tycka att det är lite kul med lack efter ett tag :)

   Radera
 11. Så söta :) och vad duktig du är :)

  SvaraRadera
 12. Roligt när andra är engagerade i ens intressen :) och som vanligt så har du gjort en supersnygg nail art!

  SvaraRadera
 13. Getingar och humlor brukar inte vara det jag önskar mig till sommaren, speciellt inte efter förra årets getinginvasion på altanen. Men denna manikyren får mig att längta till blå himmel och grön gräsmatta, tror det är det som kallas för sommar va?;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det brukar flimra förbi nått åt det hållet under några timmar varje år, med lite blå himmel mellan regnmolnen, det är nog det som är sommar ^^

   Radera
 14. Åh vilka söta små flygfän! Ser ut som hämtade ur en glad Nalle Puh-bild. Kul att dina kollegor intresserar sig så för dina naglar, det var faktiskt så som jag började intressera mig för nail art, för jag hade en kollega som alltid hade så otroligt snygga naglar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :)
   Ja, det tycker jag du ska börja med, det är himla kul att göra :)

   Radera
 15. Vilken inspiration du ger mig här :) Inte för att jag kommer (eller kan, för den delen) göra humlor på mina naglar, men jag får lust att rita! =)

  SvaraRadera
 16. Så himlans snyggt! Älskar den blå färgen, helt underbar! Och humlorna och blommorna gör det väldigt vårfräscht! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är en perfekt blå

   Radera
 17. Åh så söta! Riktigt somrigt!

  SvaraRadera
 18. Läste först att kollegorna beställde HUMOR på naglarna. Haha! Jag är trött. Men jättesöta humlor :)

  SvaraRadera
 19. Snyggt! Och man ska inte misströsta om män på 50+! Jag har insett att nageldekor, eller faktiskt bara speciella nagellack i största allmänhet, ofta faller in under en lite annan kategori än smink i det allmänna medvetandet. Det är lite skojigt nördigt och konstnärligt och ses nog inte lika mycket som fåfänga. ;-) Jag blir fortfarande förvånad över hur intresserade folk kan vara av vad jag har på naglarna.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.