torsdag 14 mars 2013

Zoya - Vespa

Mer sand/socker lack. Trivdes bra i den här färgen också, och socker-finishen. Nu har jag visserligen bara swatchat det, om jag har det längre tid utan överlack kanske jag upptäcker att jag fastar i saker eller så, jag vet inte. Men hittills är jag kompis med Pixie Dust lacken.
Det här är två lager över Neely. Det tredje lacket måste jag nog testa för sig själv för att se om det är är problem med VNL eller inte, eller om det bara sett ut så på de bilderna jag sett. Men två lager över ett lager underkläder är ju knappast några problem ändå så det gör inte så stor skillnad.

Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Nailetc

Another sandy/sugary polish. I liked this one two. So far me and the Pixia Dust polishes seem to work out. Two coats over a matching base. Nice to work with.

6 kommentarer:

 1. Jag provade Zoya Dahlia (den svarta) igår och la den helt utan underlack också och det täckte bra på 3 tunna lager. Känns både ovant och smidigt att slippa mecka med under- och överlack :-)
  Den där ser fin ut! Jag har den också men har inte hunnit testa än...

  SvaraRadera
 2. Fint! Jag måste prova några ur denna kollektion.
  Och jo, man fastnar i saker med denna finish. Jag kan ju säga att OPIs Liquid Sand och flytande foundation inte är någon hit tillsammans. Jag skrubbade mina naglar som en galning förra helgen efter att ha lagt en partymake, men det var helt omöjligt att få bort kladdet från min foundation som satt sig i ytan på Stay the night. Blää...

  SvaraRadera
 3. Det här var fint men jag gillar nog det svarta bäst.

  SvaraRadera
 4. Vilket fint lack, det var en riktigt behaglig och fin grön. Jag gillar namnet ockå, kan se denna färg på en vespamoped som kör runt på Roms gator :)

  SvaraRadera
 5. Det här ser jättefint ut, jag gillar både finish och färg!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.