måndag 25 mars 2013

Zoya - Godiva

Gidiva var inte lika kul som de andra sand-lacken, det blev för mycket beige nude-lack bara, färgen funkade inte på mig. Dessutom tycker jag att silverglittret var för tydligt glittrigt istället för att bara ge den sockriga/sandiga effekten.
Den här gången gav jag det ett försök att jobba med Godiva på egen hand men det blev för skirt så jag gav upp det. Det ni ser på bilderna är två lager över Zoya Jaqueline. Jag ser PixieDust lacken lite som layeringlack. För tjock formula på den här typen av lack med så små partiklar gör nog att sandeffekten blir lite galen, så jag tror att lack åt det skirare hållet är vad man får acceptera.

Formula: 3
Färg i sin genre: 2
Inköpsställe: Nailetc


This is my least favourite. The color doesn't work for me at all and the sugary/sandy finish is less obvious. Instead the silver glitter just looks like silver glitter.
The pictures show two coats over a matching base. I think of the PixieDust polishes as layering polishes, it's easiest to work with them as that.

21 kommentarer:

 1. Nej, det här föll mig inte i smaken. Det ser väldigt tråkigt ut. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var inte alls lika kul som de andra

   Radera
 2. Åh, jag önskar det vore lite mer beige snarare än gul-beige...gult funkar inte så bra till min hudton. Men det blå och det gröna står kvar på önskelistan; fasiken vad fina de är!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar inte riktigt den här färgen.. Känns lite tråkig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, manikin hands i sandpappersvariant

   Radera
 4. Isch detta hade jag hoppats mest på, men det såg inte så kul ut :/
  /Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det var ingen höjdare

   Radera
 5. Oh nej, det där var inget vidare.

  SvaraRadera
 6. Tycker precis som de flesta andra att det här är ganska tråkigt. Inget som gör mig köpsugen alls.

  SvaraRadera
 7. Det här var nog ingen höjdare färgmässigt...

  SvaraRadera
 8. Jag som hade fått för mig att Godiva skulle vara snyggt sandig på ett trevligt sätt, men den ser ju mest trist nikotingul ut på dina bilder. Jag står nog över. Så tack för att du har sparat pengar åt mig! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så lite så ;)
   Ja, det beror ju på vilken färg man tycker att sand har, men det är absolut en hel del gult i det

   Radera
 9. Inte min typ av färg. :/ Synd, fick för mig att den skulle vara ljusgul/fin nånting.

  SvaraRadera
 10. Och det där var det enda av PixieDust som jag var liite sugen på. Jag säger som Nageldraken.. jag trodde Godiva skulle vara sand-färgad inte gul...

  SvaraRadera
  Svar
  1. gul sand ;) Nä, men det är mycket gult i tyvärr

   Radera
 11. Jag fick ett ryck för ett tag sedan och beställde den här och den mörkröda. Har inte testat än dock. Vi får se när jag tar tag i det projektet...

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.