tisdag 26 mars 2013

China Glaze - Hologlam, de rosa och lila

Efter lite mer kravlande på skrivbordet så är här är de resterande sex lacken ur Hologlam. Jättefina de också, men just nu är min främsta känsla att jag är väldigt glad att den här swatchorgien är över ^^
Not in this galaxy - nånstans mellan laxrosa och gammalrosa men blir klarare rosa i solen. Inte riktigt min färg egentligen och i början tyckte jag inte alls om den, men den växte under tiden jag fotade. Även om jag faktiskt tyckte bäst om det i skuggan när grundfärgen inte var så knalligt rosa.Astro-hot - barbie/tuggummirosa med kalla toner. Holot är ju vackert med grundfärgen är bra trist.Get outta my space - Ljust meslila, antagligen den minst unika grundfärgen i kollektionen.


Infra red - mörkrosa som i solen blir galet knallig magenta


When stars collide - Ser mest rödbrunt ut i skuggan medan det i solen blir tydligt lila.
Riktigt häftig färg!


Galactic gray - varmt grå, som om det var en liten droppe brunt i.


Jag är ju naturligtvis inte lika entusiastisk över de här som de blåa och grönt, men det beror ju bara på tycke och smak. De är riktigt bra de här också och formulan är genomgående välpigmenterad och lättmålad, precis som med de första sex. Det är två lager av allihop, trots att ett par av de mörkare färgerna nästan klarade sig med bara ett.

Formula: 5
Inköpsställe: Head2Toe


The remaining six polishes from Hologlam, the pinks and purples. I like the blues and greens better of course, but these are gorgeous too, especially the darker shades. Two coats of every polish and really nice formula. Lovely collection!

10 kommentarer:

 1. When Stars Collide är det enda av dom här som jag känner att jag skulle kunna trivas i även utan direkt solljus på.

  SvaraRadera
 2. Galactic Grey var riktigt snyggt, men jag tror inte jag behöver fler gråa/svarta holos egentligen...;-)

  SvaraRadera
 3. De var väldigt fina, men jag har börjat tröttna redan på hololack, jag är väl konstig kanske...:-/

  SvaraRadera
 4. Jag måste säga att jag känner inget wow för denna kollektion, är glad att jag bara köpte fyra st.

  SvaraRadera
 5. Amazing photos yet again. You've captured them really well :-)

  SvaraRadera
 6. Jo, fina är de men jag gillade den "blå" sidan mer. Fast har köpt några härifrån också. Bra swatcher och väl krupet i rummet! ;) Får se om jag tycker om mina, det är ju banne mig inte sol jämt i sverige. Min backupplan är att ge bort en del till min mamma som snart fyller år... hihi ;)

  SvaraRadera
 7. Jättefina men jag föredrar de blå och gröna lacken. De ska jag skaffa och så When Stars Collide och Galactic Gray, antagligen slutar det med hela kollektionen.
  Det är så kul att se bra swatches på lacken, jag tycker de har sett så mesiga ut på alla andra bilder. :)

  SvaraRadera
 8. För att inte vara ett fan av rosa så tycker jag alla var riktigt fina. Jag köper faktiskt inte många hololack men denna gången beställde jag hela kollektionen. Tjusiga solbilder igen Cactus :) Tack!

  SvaraRadera
 9. De var fina hela högen tycker jag.. Och bra kravlat ;-). Allt för oss nagellacksnördar, eller hur*l*.

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.