fredag 8 mars 2013

Ludurana - Galáxia

Epic fale till dagens Holofredag... Galaxia är ett av tre lack jag köpte från Ludurana's Supernova kollektion, med lack som ska vara både holografiska och duokroma. Det kommer sannolikt bli de sista tre Ludurana-lacken jag köper för nu är jag hjärtligt trött på dårskapet att hälla parfym i nagellack! Fy sjutton vad jag tycker illa om stinkbomberna!

Så till den milda grad att jag inte kan uppskatta att det faktiskt är ganska snygga lack. Det här är svagt duokromt i blått och lila och i bra ljus är holoeffekten helt okej. På armlängds avstånd - när jag slipper stanken - är det riktigt smickrande och tycker jag om det. Men det är inte ens i närheten av att väga upp för doften som är halvvägs mellan tvål och kattpiss.
Sista bilden utan blixt så den dukroma effekten syns. Det är ungefär lika tydlig
effekt på bilden som det är i verkligheten.

Skirt som attans dock. Det blev tre flödiga lager men lite VNL är kvar i vissa vinklar. Det hade säkert gjort sig bättre över en svart bas men det orkade jag inte med nu. Och jag lär inte orka med de två syskonen heller, in i en låda med dem så kanske de får komma ut om ett halvår när jag förträngt att de stinker.

Formula: 3
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: llarowe


I hate scented polishes so much! I can't even concentrate on the fact that this is a rather nice looking polish. With a decent holographic effect and a slight duochrome effect in blue and lilac. All I can think about is how much I hate scented polishes! This is likely to be me last purchase from Ludurana unfortunately.

20 kommentarer:

 1. Lacket ser väldigt fint ut, men om du luktar illa är det inget jag kommer skaffa. Parfym i lack, ja de hittar då på allt. Nog för att det finns en del Color Club som luktar okej men lack med parfym har aldrig varit en hit för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill jag ha parfym kan jag ju köpa... tja, parfym, tänker jag. Och inte lack som luktar skunk. Idiotisk idé!

   Radera
 2. Tjusigt, tycker om den duokroma effekten! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja utseendet var det inget fel på

   Radera
 3. Fint är det, men orkar man inte med (den jäkligt onödiga) doften, ja då finns det ju bättre alternativ :/
  Jag kan ändå inte låta bli att vara lite nyfiken dock :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns ju Ozotics variant av duokroma hololack, som inte luktar äckel. De är nog ett bättre val

   Radera
 4. Hu, jag lär då inte skaffa nåt Ludurana, klarar inte av saker som luktar sådär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag har också svårt för starka dofter, vad det än är, så parfymerade lack har jag fått väldigt nog av nu

   Radera
 5. Om det luktar så illa så hoppar jag nog över detta.

  SvaraRadera
 6. Det var snyggt, men himla trist med att det ska dofta apa om det.
  Personligen tycker jag det doftar tillräckligt om lack för de ska hälla i annat smörja med!

  Orkar du maila och klaga över det så gör det. En konsuments tycke väger rätt mycket.

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde väl haft huvudet med mig och läst nånstans att de var parfymerade, det står ju på flaskan, så jag får skylla mig själv :/ Men det är synd att de kom på den korkade idén över huvud taget

   Radera
 7. Det ser riktigt trevligt ut, men usch, det här med doften låter verkligen inte kul. Det gör mig knappast sugen på att beställa Luduranalack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte mig heller numera

   Radera
 8. Tråkigt att det luktar illa. Luktar det även efter att det är torkat? Annars är det ju väldigt väldigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge det är vått luktar det mest nagellack, det är först när det torkar som det börjar lukta parfym. Vet inte hur länge doften sitter i dock för det åkte av efter en kvart när jag inte stod ut längre

   Radera
 9. Ja, jag förstår vad du menar. Jag har ju inte haft problem med mina Ludurana men Cirques Lonesome George höll på att ge mig migrän innan jag fick av det. Lustigt nog led jag inte alls lika mycket av Hellebore som ju doftar likadant. Kan ju vara dagsform...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är Cirques lack också doftsatta, eller var det nån underlig kemikalielukt från basen?
   Skiljer nog mycket från dag till dag och flaska till flaska. Mina flaskor av Luduranas holosar luktar väldigt olika starkt, om än lika äckligt. Visste inte att de här var doftsatta också innan jag köpte dem, hade jag vetat det hadfe jag nog stått över :/

   Radera
 10. Jag hade nog inte ens reagerat... Sminkan på pekade ju hos mig precis som här ovan att Lonesome George skulle lukta väldigt mycket och tydligen värre än Luduranas lack. Jag har inte reagerat det minsta, antingen är det något fel på mina lack eller på luktsinne. Och med tanke på min andra last så är det nog snarare luktsinnet som tagit stryk.

  Tanken med att blanda effekter som här är god men blir lite mycket av det goda, svårt att veta vilket man ska fokusera på. Den holografiska effekten ser väldigt fin ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan skilja så mycket från en flaska till en annan så det måste inte vara dig det är fel på ;) Men om du inte känner det är du nog bara lyckligt lottad! Kanske nån positiv sak med den lasten ;)

   Ja, det kan bli lite mycket på en gång med lack som de här. Jag tycker nog bättre om Ozotics variant även om jag inte kan sätta fingret på varför, kanske bättre balans mellan effekterna eller så.

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.