tisdag 18 juni 2013

Holo-paket

Så många hololack! Märket Nabi hade jag aldrig hört talas om innan jag såg dem hos The Holo Queen. Det såg ut att finnas en del spännande färger så jag slog till på allihop, beställde dem från samma ställe som hon gjort, Nabis shop på Amazon. Finns även paket med färre lack än alla om man föredrar det. Full kollektion blir inte ens tre dollar styck, så väldigt prisvärt.
Dock fick jag inte alla även om jag beställt det, det saknas en och istället fick jag dubblett av en av de andra färgerna. Korkarna var dessutom dåligt åtdragna så några lack hade läckt, ett ganska mycket. De skadade etiketterna på bilderna är från när jag gjort rent flaskorna med remover.
Jag orkar dock inte bråka, även om man principiellt naturligtvis ska se till att få felfria produkter precis som man beställt så bryr jag mig inte tillräckligt för att ens orka skicka ett mail. Den saknade nyansen är rätt lik ett par av de andra och inte i min favoritfärgskala ändå. Och jag gör aldrig slut på ett lack så även om flaskorna inte är fulla gör det ingen skillnad. Men så vet ni i alla fall om att är lite si och så med leveranserna ifall ni vill beställa egna från Nabi.

Nu skulle jag ju vilja slänga mig över de här och swatcha järnet, men jag lider fortfarande av min stympade pekfingernagel. Väx, väx då för sjutton! Gaaa


Holo, so much holo! Nabi is a new brand that I discovered over at The Holo Queen. Had to order all of them, obviously. I would love to swatch them all immediately, but I am still suffering from a nubinized nail on my swatch-hand. Grow, grow damn it!

27 kommentarer:

 1. Åh, så spännande! Jag har heller aldrig hört talas om det här märket förrän nu. Det röda holo ser väldigt fint ut, det vill jag se. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var riktigt rött, trevligt när det hololack är det och inte drar åt rosa. Jag ser fram emot att swatcha när jag har naglar att jobba på igen :p

   Radera
 2. Men lägg av! Taskmört är vad du är. ;) Jag vill inte utöka min önskelistan men gjorde just det ändå. Gaaah. Jaja. Några av dom ser verkligen läckra ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moahaha ;) Ja, man behöver absolut inte alla, det finns en del mesiga färger, och rosa, i kollektionen. Och flera som är lika varandra. Men hälften kan nog vara lagom, det var riktigt roliga färger i gänget!

   Radera
 3. Dessa finns på min önskelista nu. Jag som övervägde ett köpstopp..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska man ha köpstopp får man nog sluta läsa bloggar tyvärr ^^

   Radera
 4. Mitt hjärta! Tänk på att tant är gammal... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I så fall får tant nog titta åt ett annat håll sen när det kommer swatcher av dem ;) En hel del av dem är ljuvliga!

   Radera
 5. WOW vilken SKÖRD!

  Håller principiellt med att 3 dollar är inte ens värt min tid att bråka om men å andra sidan så blir säljaren inte medveten om kvalitetsbristerna om man inte påpekar problemet. Och då lär det vara någon annan kund som får ta smällen. Knepig avvägning det där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det skulle vara det då förståss... kanske får dra iväg ett mail till helgen och se hur de svarar.

   Radera
 6. Härligt! Handlade ett gäng av dom i USA, underbara färger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, nån som har koll på märket! Vet du hur formulan är på de "vanliga" lacken? Funderar på att beställa ett gäng till eftersom de är så billiga men jag vet inte riktigt vad jag ska ta och hur de kommer vara.

   Radera
 7. Beställde hem sex flaskor igår. Ser fram emot den leveransen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en del lack här som är helt underbara! Tycker de är ännu snyggare i verkligheten än på bild. Om du tog med några av de gröna/turkosa (vilket jag tar för givet att du gjorde) så kommer du älska dem :)

   Radera
  2. Varför tror du något sådant?;) Jodå, tre i den gröna skalan och tre i den rosa skalan. Vill ha dem nu:)

   Radera
 8. Lol I'm so tempted by these!

  SvaraRadera
  Svar
  1. You should be, they are amazing! ^^

   Radera
 9. Vad roligt att du köpte alla. Jag höll mig lugn och köpte hälften. ;D
  Jag har provat hälften av den halvan, så en kvarts kollektion, och de är verkligen trevliga. Inte så himla holo men det väntade jag mig inte heller. De har härliga och i holovärlden unika färger så jag är jätteglad över dem. Billiga var de också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte man behöver alla, det finns som vanligt ett koppel rosa och mesfärger som går utmärkt att klara sig utan... men samlaren i mig vaknade till liv ^^
   Ja, färgerna är riktigt häftiga, ser verkligen fram att swatcha dem på mer än stickor!

   Radera
 10. Eeeep, jag vill ha de gröna och blåa! Har dock inte bestämt mig för om jag har råd :(

  Kan du inte swatcha liiiite trots den enda ynka nageln? Du kan ju blurra ut den ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag glömde fråga, hur mycket kostade frakten?

   Radera
  2. Ja, jag får börja så smått snart, jag kan inte hålla mig heller ^^

   Det var en bra fråga... *gräver i inboxen*. 36 dollar för frakten tydligen, och 55 för lacken i sig. Fick plats i ett flat rate paket. 624kr drog Paypal med den dagens växelkurs vilket blir 26kr per lack allt som allt, kan nog inte bli så mycket bättre tror jag :)

   Radera
  3. Oj, det var ett helt okej pris. Tack för svar!

   Radera
 11. Meen.. hade just övertygat mig att jag inte behövde dem också kommer du och visar upp alla igen.. *sliter mitt hår lite* ;) Hoppas att din nagel växer fram så du kan visa dem så snart som möjligt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moahaha ;) Hololack behöver man alltid, det är ingen idé att du försöker inbilla dig nått annat ;)
   Ja, jag får fila ner de andra naglarna lite så de möts på halva vägen och swatcha hela helgen tror jag :)

   Radera
 12. Har hört namnet innan, ser fram emot dina swatcher!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag med ^^ *skäller på nageln*

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.