tisdag 11 juni 2013

Paket

Alla de här ljuvliga lacken ramlade in hos mig igår! Det är världens bästa Kitty som varit utomlands och langat lack åt mig. De väldigt specifika och exakta instruktionerna hon fick var "ta allt som är blått eller grönt eller nått däremellan, jag vill ha allt!" Så hon tog med sig så många hon vågade smuggla på flyget :)


Och det mörkaste blå längst till höger ser ut att vara en väldigt bra kandidat till det perfekta blå lacket, så gissa om jag är glad! Nu behöver jag bara vänta på att pekfingernageln ska växa ut till en vettig längd så jag kan swatcha allihop.

Tusen tack Kitty! :D

New friends for me :) It's the lovely Kitty (my guest blogger) that brought me a whole bunch from when she was abroad. The instructions she got was "get me everything that is blue or green or anywhere in between, I want it all!" :)

18 kommentarer:

 1. Åååh, vilka läckra färger! Ska bli spännnde att se!

  SvaraRadera
 2. Härlig syn! Ska bli kul att se dessa på dina naglar inom snar framtid. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, om bara den himla pekfingernageln kan växa ut nån gång!

   Radera
 3. Man skulle ju kunna tro att du gillar blått och grönt... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nästan så man kan det ^^

   Radera
 4. Det var en mycket bra instruktion och det ser ut att ha fungerat bra :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den instruktionen funkade utmärkt! :) Omm jag nånsin kommer ner till Europa så ska jag köpa på mig resten av deras sortiment också men just nu fick det räcka med blått och grönt :)

   Radera
 5. Sedärja! Jag hade nästan glömt hur dom såg ut, så länge som dom fick bo hos mig nedpackade i en låda ;) Och jag som trodde det var blå nummer två från höger som skulle vara kandidat till det perfekta blå lacket. Blir kul höra vad du tycker sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nummer två är inte dum den heller men ljusare än det jag letar efter. Kanske är nummer ett en halv nyans för mörk, får se hur den blir på naglarna, har bara swatchat den på sticka än och det är ju fusk. Men jag tror den är närmast hittills av de jag testat :)

   Radera
 6. Ögongodis!! Vilken lycka att få en sån langning. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var verkligen inte illa, jag är hur glad som helst! Tycker ju jättemycket om Kiko som märke och är riktigt deppig över att de inte går att få tag på i Sverige

   Radera
 7. De två flaskorna längst till vänster, är det någon form av spegel-, metalliclack eller? Spännande:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är Kikos mirror-lack. Jag har aldrig kunnat ha sådana eftersom jag har räfflor i naglarna och det ser dumt ut, men nu när jag har gel-material hela tiden så är ju naglarna perfekt släta så då var jag väldigt sugen på att testa några. Och Kiko är billigare än Layla som jag hade tänkt beställa annars :)

   Radera
 8. Vilka fina! Har två av de blå och älskar dem båda. :-)

  SvaraRadera
 9. Kitty är för himla go'! Jag fick också en laddning Kiko och dem är jag så lycklig över! Jättebra lack!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.