söndag 16 juni 2013

Uppdatering om indielacken

Det har kommit ett par förfrågningar om nästa kollektionssläpp på förfärliga Facebook det sista så jag tänkte att det var en bra idé att släppa ut lite info den riktiga vägen :)

Som ni märker går det inte fort... massa annat i tillvaron som kommer emellan, eller så får jag slut på nått, eller så orkar mina luftvägar inte med en hel dag bland kemikaliedimmor och pigment som yr ^^ Men jag har tre stora 250ml flaskor helt klara nu i alla fall: repriser på Astatine och Boron och ett holoöverlack som har fått namnet Zirconium.


De här tre flaskorna ska till Helena på Lacky Corner som ska köra temavecka med svenska lack och då efterlyste lacken ur förra kollektionen. Istället för att skicka henne bilder tyckte jag det var bättre att skicka lacken :) Det blir dessutom ett beta-test vilket är jättebra för min del så jag får feedback på hur nån annan upplever dem. Beroende på resultatet finns det fortfarande möjlighet att finjustera både nyans och formula.

Det är ju nya batcher baserade på ny bas, delvis nya färgpigment, nytt holopigment och i nya flaskor med nya penslar. Så för mig har det i princip varit att börja om från början, det är bara "besväret" att komma på ett namn som jag kom undan :p De kommer också att se lite annorlunda ut jämfört med lacken med samma namn i Spetrum ß kollektionen, i och med att holoeffekten inte riktigt är den samma (inte sämre, snarare tvärt om, men det är en annan storlek på partiklarna). Jag vet att det egentligen är dödsstraff på att återanvända namnen när lacken ändrar utseende ;) Men jag hoppas att det inte ska gå att ta fel på de olika versionerna i och med att det är helt olika flaskor och ß'at i kollektionsnamnet nu faller bort. 

Utöver de här väntas ett rött och ett grönt men där är inte varken nyans eller formula som de ska än så de väntar vi lite med. Och så är planen en nyans till. De kommer i vanlig ordning att få testas av Mrs Data när de är klara, hon är ju officiell testare av de nya Cactus-lacken. Men under tiden kan ni alltså se fram emot swatcher på de här tre hos Helena :)


Three of the my coming indie-polishes. The gray and the blue is remade versions from the last collection and the silver one is a holo top coat. There will also be a green and a red but they are not quite done, and one more undetermined color. All info will be up on the blog before the launch. I didn't offer international shipping the last time but if there are any interest I'm sure I can work something out. (Be prepared for a pricey shipping cost though)
Swatches of these can be found at Lacky Corner at the end of the week since she is doing a Swedish-polishes themed week on her blog :)

28 kommentarer:

 1. ÄLSKAR att vara din testperson så mycket så du anar inte. *gnuggar händerna av spänning* Puss på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. hihi :D Det är roligt att det kan muntra upp dig lite :)

   Radera
 2. Åh längtar efter att få se dessa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser fram emot att se de färdiga nyansera jag också, vet inte var det slutar än ^^

   Radera
 3. Nykomlingen ser underbar ut:) Och vilka snygga flaskor och etiketter du har jagat rätt på, ser med spänning fram emot dagen de släpps och håller alla tummar och tår för att jag lyckas knipa hela kollektionen även denna gång:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, flaskorna är verkligen ett steg upp! Betydligt trevligare och med större volym. Etiketterna vet jag inte hur det blir med än dock. Det här är fortfarande de gamla som var anpassade till de små flaskorna. Och så hade jag slut på färgpatroner annars hade de blivit i färg ^^ Men jag ska kika på om jag eventuellt skulle kunna få dem tryckta istället så jag vet inte alls hur de kommer bli när det är klart :)

   Radera
 4. Åh vad skoj!! Det här ser jag verkligen fram emot. :-)

  SvaraRadera
 5. Dessaser riktigt fian ut, blått är ju bara för fint sedan är det väldigt spännande med det röda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi får se vad det röda slutar nånstans... jag har gräslig otur med röda pigment >.<

   Radera
 6. Kommer du göra fler flaskor än förra gången? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu har jag ca 90 glasflaskor att tillgå och fortfarande mängder med bas kvar, så målet är att kunna blanda mer av de färgerna som går åt mest. Allra bäst är det ju om jag fortfarande har bas kvar när alla köpt det de vill ha, men jag underskattade efterfrågan så grovt förra gången så jag vågar inte lova nått nu ^^

   Radera
 7. Spännande! Jag är på jakt efter ett riktigt bra holoöverlack så.. Ingen press ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nädå ^^ Jag är själv nöjd med holoöverlacket, blir lite diskret med ett lager och mer pow med två, men sen vet jag ju inte om nån mer tycker som jag ^^

   Radera
 8. Åh, vad spännande! Ser verkligen fram emot kollektionen, och hoppas på att jag lyckas knipa någon av dem :) De ser jättefina ut på bilden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att höra :)
   De tre är ju de "lätta" att göra, får se hur det blir med de nya nyanserna, de kanske blir gräsliga, haha ^^

   Radera
 9. Jag känner mig riktigt stolt och glad över att få testköra dom här! Och speciellt överlacket.

  Sen ska det bli superintressant att se dom nya färgerna hos Mrs Data.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir lite kul att du visar swatcher innan jag själv gör det, men så blir det när naglarna gått av och man inte har nått att måla på ^^
   Ja, vi får väl se hur det går med de nya färgerna, om de blir nått vettigt :p

   Radera
 10. Spännande. Den här gången måste jag ju beställa. Vill inte missa. :)

  SvaraRadera
 11. Åååh vad spännande!!! Hoppas också på att kunna knipa nån flaska :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir ju fler den här gången iaf så chanserna är nog bättre :)

   Radera
 12. Åh vad kul!!! De ser sååå fina ut, och det är helt OK att återanvända namn när det är version 2.0 av lacken. Är supersugen på att få nåt av dessa på mina naglar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var skönt att höra att det är okej med namnen :) Jag har ju ett begränsat antal grundämnen att välja mellan när jag sätter namn på lacken så jag vill inte "förbruka" fler än nödvändigt ^^

   Radera
 13. Åååh, jag vill ha! Hoppas jag hinner få någon flaska den här gången :) Du gör ett sjukt bra jobb med att få till färgerna tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Ja, det ska finnas fler den här gången så cahnserna ska nog vara bättre :)

   Radera
 14. Så läckra!! Ska bli kul att se och förhoppningsvis hinna köpa ngt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, får se om de andra tre blir lika roliga ;)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.