torsdag 6 juni 2013

Zoya - Darcy

Härligt, somrigt, glatt ägg-gulegult lack! Egentligen gillar jag pastellgula nyanser bättre men det här är en så glad färg så man kan ju inte låta bli att tycka om den :)
Formulan på gula lack tenderar att vara hopplös. Det här är dock samma perfektion som Zoya alltid har: två lager täcker bra och är inga som helst problem att få jämnt. Hemligheten är nog att det är en liten anings skimmer i, egentligen inget rent cremelack men man ser det inte på naglarna. I flaskan och i rätt vinkel kan man ana lite skimmer medan det på naglarna verkligen bara ser ut som creme rätt upp och ner. Men om det löser problemet med formulan så får de gärna smyga ner lite skimmer för min del!

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: eBay

Lovely, summery, happy color! You just can't help but to like it. The formula on yellow creme polishes can often be a pain in the ass but this is the same perfection that Zoya always makes. The secret is a tiny bit of shimmer in it, slightly showing in the bottle but completely invisible on the nails. But enough to help with the formula. This was two coats and no issues getting it even.

20 kommentarer:

 1. Oj den var gul, säkert bra att ha en sån klargul färg i samlingen....:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bra till nailart om inte annat

   Radera
 2. Wow - gladfärg! Va skönt höra att formulan är så bra, good to know.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Zoya gör min aldrig besviken med sina cremelack :D

   Radera
 3. Vill. Ha. Andnöd... Färgen! Namet! For Gods sake - NAMNET!!! (Ja, jag är galen i Jane Austen)

  SvaraRadera
 4. Jädrar vilken härlig gul.. Om den dessutom är lättlackad är det ju awesome!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, formulan var verkligen en dröm, härligt med ett gult lack som funkar

   Radera
 5. Snygg gul färg.. Och nu kommer en typisk Eva-kommentar.. Och på med lite blått så har du svenska flaggan till Sv. Nationaldag ;-)-

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, tja, när jag tidsinställde lack för hela veckan förra helgen så tänkte jag ju inte det minsta på datumen, bara på att få variation mellan märkena ^^

   Radera
 6. PANG! Jättegul! I love it!

  SvaraRadera
 7. Gula lack får mig att känna mig glad på nått sätt, och det här var en sån gul färg:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en härlig glad färgskala att ha på naglarna

   Radera
 8. Det där är en sån där underbart sprallgul färg som jag kanske egentligen, om jag skulle tänka efter för mycket, inte riktigt tycker är fin, men som är så underbart glad att man inte kan låta bli att charmas av den! Och en gul som täcker på två lager är ju inte illa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, kanske inte så smickrande med gula naglar egentligen, påminner om missfärgningar och nikotin i teorin, men man blir så glad av det så man måste gilla det ändå :)

   Radera
 9. Det var nog den mest gula jag sett på länge som faktiskt ser snygg ut i appliceringen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, inga problem med att få det jämnt alls, och jag har ju aldrig överlack på swatchbilder heller så det klarade sig fint utan det. Toppenformula!

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.