söndag 16 juni 2013

Korall med konadtryck

Diskreta vita blommor över ett av favoritlacken i korall till dagens Nailart söndag. Hade det som full manikyr på jobbet och konceptet med konadtryck var mycket mindre imponerande på kollegorna än frihandsmålning med akrylfärg ^^White flowers with konad on my favorite coral/orange polish.

15 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, somrigt var det allt :) Tack!

   Radera
 2. Håller med Ann-Sofie, väldigt somrigt och fint! :)

  SvaraRadera
 3. Kanske mindre imponerande än frihandsmålning, men väldigt fint!

  SvaraRadera
 4. Det där var snyggt!

  Jag tycker inte kollegorna borde vara mindre imponerade, så himla lätt är det ju inte att få till bra stämplingar. Jag satt hela förmiddagen igår och testade tekniker och lack. Inte superenkelt skulle jag säga ... Och såååå klantig och obildbar tror jag inte att jag är ... (hoppas jag).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen inte lätt att få ordning på stampningen! Jag lyckas bara med sånna här små grejer. Hade gärna gjort helnagelmönster men jag får aldrig de att fastna på hela nageln, det är alltid nått hörn som blir utan :/

   Radera
 5. Somrigt och enkelt :).

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är enkelt som gäller om jag ska syssla med konad ^^

   Radera
 6. Nej det är klart att stämpling inte slår frihand men för det inte sagt att stämpling inte är snyggt. Detta är sobert, somrigt och fräscht:)

  SvaraRadera
 7. Jättefint! Borde kanske testa konad någon gång, ser så vackert ut!

  SvaraRadera
 8. Snyggt stämplat! Det blev jättefint!

  SvaraRadera
 9. Åh så sött, jag skulle vilja ha en sommarklänning med detta motiv :) Nej, frihand är ju alltid frihand, men det är inte helt enkelt att lyckas med konad heller, det är imponerande det också tycker jag!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.