lördag 29 juni 2013

Zoya - Kerry

Knallgult foil-lack, jag trodde att jag skulle tycka att det här var hur snyggt som helst men min hjärna ser bara guld på naglarna. Gult guld visserligen men guld likväl. Synd.
Formulan var rätt skir, första lagret blev inte mycket att hänga i granen men det tog sig sen i alla fall. Tre lager slutade det på.

Formula: 3
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: eBay

Bright yellow foil, but my brain insists on translating it into gold, which I don't particularly like. Formula-wise it's quite sheer and needed three coats.

10 kommentarer:

 1. Snyggt, jag gillar verkligen det här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att nån gillar det :)

   Radera
 2. Tyckte också det var rätt fint faktiskt.

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte bestämma mig VAD jag tycker. Antingen är det ganska coolt eller så är det inge snyggt alls. Oväntat tror jag är ordet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, oväntat är nog en bra beskrivning ^^

   Radera
 4. Jag skulle inte köpa det för det är verkligen långt utanför min bekvämlighetszon men det var ju himla coolt och väldigt annorlunda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det kul att köpa sånna lack som man inte tror att man ska trivas i alls, en gång på 10 blir man positivt överaskad och gillar det trots allt :)

   Radera
 5. Mittenbilden känns guld men nedersta bilden nästan skriker gult till mig. Alltså ett lack som ska ses från lite håll för att uppfattas rätt?;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller som ändrar sig med ljuset :)
   Jag trivdes inte med det på armlängds avstånd heller, och längre än så kom jag ju inte ifrån det ^^

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.