tisdag 25 juni 2013

Nabi - 08 Silver

Det är ett lustigt lack det här. Jag trodde att det skulle vara standard 1A och se ut som alla andra silverhololack i världen men det gjorde sitt bästa för att överraska mig. För det första är det vitare än ett vanligt silverholo. Fortfarande silver, men liksom vitt silver. Sen är det såpass skirt att jag tror att ett lager av det hade funkat bra som holoöverlack. Och för det tredje ville det verkligen inte bli fotograferat. När jag fotar med blixt brukar det fånga holoeffekten rätt bra men inte med det här. Det har ganska bra regnbågar, scattered men färgglada, men på bild blev det bara lite spritt glitter. Så ni får föreställa er att det är mycket mer effekt än det ni ser!

ett lager / one coat

två lager / two coats

tre lager / three coats


Formulan var som sagt skir. Det slutade på tre lager och då är det kvar en liten aning VNL i vissa vinklar, men det var ändå bättre än jag väntat mig efter att jag lagt på första lagret. Det torkar däremot riktigt bra så pluspoäng för det.

Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Amazon

I thought this would be a run-of-the-mill silver holo, but it ended up surprising me. It's much whiter than the average silver holo, a white silver. It's also so sheer that one thin-ish coat could work as a holo topcoat. And it was impossible to photograph, driving me mad in the process. So you'll have to imagine a much stronger effect than the pictures show.
Though sheer, the formula was very fast-drying despite of the three coats I ended up with. Tiny bit of VNL left.

11 kommentarer:

 1. Det är inget lack jag känner för att köpa för att bära ensamt, men det kanske kan se spännande ut som layering över något annat? Det skulle vara skoj att se framöver. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, för layering är det nog inte alls dumt. Ska se om jag kan få till nått när andan faller på :) Men högen med oswatchade lack är gigantisk just nu ^^

   Radera
 2. Ja, varför inte? Gillade att det verkas ljusare än vanliga som du säger. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var nått annat än bara ett till silverholo

   Radera
 3. Skirt, jo, men väldigt fint. Tycker mycket om att det var annorlunda än andra silverholos.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag väntade mig inte att det skulle gå att göra nått annat än det gamla vanliga ^^

   Radera
 4. Oj, ja det var lite annorlunda. Som enskilt lack finns det nog roligare varianter men precis som du säger, som holoöverlack fungerar det nog alldeles utmärkt.

  Själv sitter jag med Nabi - Fushia på naglarna och njuter:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är många av Nabi holosarna jag skulle vilja testa NU! Men jag hinner ju aldrig sätta mig och swatcha lack, det är för mycket med allt annat just nu :p Förhoppningsvis till helgen

   Radera
 5. Väldigt annorlunda! Jag har svårt för silverholos i vanliga fall, men detta var lite fint tyckte jag allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var lite annorlunda mot alla andra iaf

   Radera
 6. Det här var fint! Gillar att det drar mer åt vitt än vad andra silverholos gör.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.