fredag 4 november 2011

Depend - 58

Tror ni att jag kom ihåg den här veckans holofredag? Näää, självklart inte! Panikartat lackande med hololack innan jag har en tid att passa. Jag blir så trött på mig själv ibland…
Jag öppnade en random låda i Helmer och fiskade upp den här lilla flaskan från Depend som jag aldrig ens öppnat innan, nr 58. Och det var en riktig nitlott jag fick tag på! Mesig lila skir bas med glest hologlitter. Inget jag köpte för basfärgen uppenbarligen. Jag som inte ens gillar Depend, tror den var på rea.
Den är skir som vatten, måste layeras över nått. Jag har den för sig själv på tummen för att visa eländet och på de andra naglarna la jag den över China Glaze Light as Air. (Som för övrigt är ett underbart lack, ett flödigt lager täckte och blev perfekt.)

experimenterar med nya bildformat, på begäran :)

VNL...


Lättmålad, är väl det enda positiva jag kan klämma fram om formulan… Det är två tjocka lager över Light as Air och fyra, fem kanske, på tummen. Fortfarande VNL där… Torkade aldrig heller
Formula: 1 (jag räknar det som ett layeringlack, därför får det inte en nolla i betyg)
Färg i sin genre: 1 (för lite av allt, både basfärg och hologlitter)
Inköpsställe: Ica

7 kommentarer:

 1. Ha ha, detta testade jag igår när jag lackade mig igenom alla Dependlacken=) Är lite mer positiv än dig till det men så är jag ju en nybörjare på hololack oxå;)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag som gillar detta just för att det är så diskret! Men håller med om att det skulle vara ännu finare med en annan bas, tex en mörk bas.

  SvaraRadera
 3. Jag är också lite tveksam till lack som är så skira.

  SvaraRadera
 4. Det där har jag också råkat köpa, men jag har nog bara swatchat lacket en gång och sedan gömt det i min Helmer och glömt bort det =)

  SvaraRadera
 5. Angelica - Om man gillar det skira och diskreta så är det väl helt okej, bara jag som hade hoppats på mer... ja, färg!

  Vanish Varnish - Är man ute efter diskret så är det ju mitt i prick :)

  Kerstin - Ja, det blir bara jobbigt tycker jag

  Roxcat - Det är nog ett sånt lack som man tänker "åh, glitter" om och plockar på sig i affären, sen blir besviken på :p

  SvaraRadera
 6. jag tror jag har det med, har inte provat det över så mycket men såg det direkt som ett layeringlack med :) kanske över guld? eller silver?

  SvaraRadera
 7. Lina - Vet inte om det hade blivit så mycket effekt av det... Om man visar det för nån som aldrig har sett ett hololack innan så kanske de tycker det är fint glitter, men vi som sett "riktiga" holosar vet ju att det finns så mycket bättre :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.