onsdag 30 november 2011

Zoya - Veruschka

Jag hänger på Sminkans gröna temavecka och ger er ett inlägg som legat och simmat i arkivet ett bra tag. Men nån gång ska det ju ut och det passar ju alldeles utmärkt nu :)

Veruschka är väl ett härligt namn på ett nagellack! Och jag tycker att det passar perfekt på det här lacket. Det är dovt och mörkt men ändå spännade. Det är ett av Zoyas matta lack, men den riktiga beteckningen på finishen är suede (mocka alltså) eftersom det är skimmer i det. Det har en mörk skogsgrön färg med lite glitterdamm. Så länge lacket är vått syns skimret tydligt men sen försvinner det i bakgrunden.


Det torkar snabbt som ögat så det gäller att måla fort! Det är två flödiga lager på bilderna, ju tjockare lager desto längre tid har man på sig att fixa till det innan det börjar torka. Det blev nästan helt opakt efter första lagret men lite strimmigt.
Formula: 4
Färg i sin genre: 4

Inköpsställe: Nail de Royale
Hade det gått hade jag gett pluspoäng för den snygga flaskan. Att hälla sina matta lack i flaskor av frostat glas är helt klockrent.
Bonusbilder: Det hör till att visa matta lack med överlack också så det kommer här. Jag gillar matta lack i teorin men när det kommer till kritan slutar det nästan alltid med att jag målar på överlack ändå. Jag gillar nog helt enkelt blanka saker :) Och Veruschka blir väldigt snyggt med överlack också.

7 kommentarer:

 1. Snyggt! Får dock säga att jag föredrar det i sitt matta tillstånd :)

  SvaraRadera
 2. Veruschka är så vackert, och flaskorna är nästan vackrare. Hade glömt att jag vill ha detta :)

  SvaraRadera
 3. Föll pladask för Veruschka i orginaluförande, som blankt kändes det lite för vanligt. Tummen upp för matta lack;)

  SvaraRadera
 4. Det här har jag velat ha hur länge som helst men liksom inte skaffat. Det är ju sååå fint!!

  SvaraRadera
 5. Lacklycka - Ja nu när jag tittar på bilderna långt efter att jag bar lacket så tycker jag också det är snyggast matt :)

  Lackynalis - Då var det ju bra med en påminnelse ;D

  Angelica - Ja matta lack är riktigt roligt, där är en trend som håller i sig!

  Annie - Visst är det! Jag skulle vilja ha de andra av Zoyas suede lack också, de är snygga allihop

  SvaraRadera
 6. Veruschka är skitsnygg! Matt är helt klart bäst i det här fallet!

  Kul att se bilder från innan-ljustält-tiden också!

  SvaraRadera
 7. Chaosophia - Ja det ligger några icke-tältade bilder i arkivet, fast en del av dem är riktigt kassa och behöver nog fotas om :p Så länge det var sommar gick det ju bra, men sen, suck...

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.