tisdag 10 april 2012

Catherine Arley - 801

Jag har alltid sörjt lite att jag aldrig hann köpa några Catherine Arley hololack innan de försvann. Nu lyckades jag knipa fyra i en blogsale och jag hoppas att de kan bli början på en växande samling. Det jag är mest sugen på är (självklart) det gröna 803, så om nån har en flaska av den som ni vill bli av med så vet ni vart ni ska vända er ;)801 är alltså det första jag testar och jag kan inte påstå att jag är överväldigad av holoeffekten direkt... Men jag vet att de här finns i olika varianter med mer eller mindre holoeffekt, som så många andra hololack, så jag har säkert fått tag på en inte så holografisk variant helt enkelt. Det är vad jag brukar beteckna som mes-holo: svagt skimmer, scatter och inte minsta tillstymmelse till regnbåge.

Då är det tur att grundfärgen är roligt istället. Det är gult med en skvätt grönt, inte tillräckligt för att göra det gulgrönt utan så att det mest blir smutsgult. Men det är ovanligt och rätt häftigt. Jag kan uppskatta lite udda färger så länge de är glada, och det är den här.Jag gjorde först manikyren utan underklädeslack, men gav väldigt snabbt upp med det. Det var en orgie i VNL som jag insåg att jag aldrig skulle bli av med. Formulan är helt klart åt jellyhållet. Så det här är två lager över ett hudfärgat lack och då funkar det utmärkt. Dock dras ju betyget ner rätt drastiskt.

Formula: 2
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Blogsale

10 kommentarer:

 1. Nja, det där var inte någon favorit precis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla kan inte gilla samma saker tack och lov :)

   Radera
 2. Gillar färgen skarpt, men mesholo var ett bra uttryck.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja färgen räddar den, inte mycket till holo där

   Radera
 3. De lacken finns att köpa här fortfarande:
  http://beautycosmetic.biz/
  Man kan betala med paypal om man mailar dem eller skriver in meddelande. Och frakten ligger på 10 euro när man köper 11 stycken Catherine Arley-lack :) Mailade dem nämligen i förrgår *tipsar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tittat där många gånger förut men då har de aldrig haft hololacken, så det var ju kul att de fått in några av dem igen! Synd att inte 803:an var en av dem bara. Men då kan jag iaf skaffa några till :) Tack för tipset!

   Radera
 4. Ehhh.. det där var ingen favorit hos mig direkt :) Men det är alltid kul med nåt lite fulsnyggt som konfronterar folks invanda föreställning om röda o rosa nagellack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja lite fulsnyggt faktiskt :)

   Radera
 5. Tycker att det finns alldeles för lite gula hololack alltså, så jag tycker att detta är skitfint, eftersom det faktiskt är gult och holo, även om holon är mesig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är svårt med gula holosar, de blir lätt lite gråtonade av holopulvret. Det är väl därför det här är så mesigt antar jag, det var ett val mellan holo och gult :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.