torsdag 12 april 2012

Zoya - Zuza

De flesta av er ville (till min förvåning :) ) se Zoya lacken och en sak i taget, så vi börjar med Zoya och tar dem var och en för sig. Och så ska jag swatcha Ebalay lacken de kommande dagarna och göra ett samlingsinlägg med dem så vi kan få ordning på siffrorna där :p

Först ut är Surf-kollektionen, den skimriga halvan, eftersom jag var mest sugen på dem. De marknadsförs som foil-lack men är alltså metallic-lack, eftersom man ser att de små små metallic-partiklarna i dem är i silver (eller guld i nått fall) och inte i basfärgen. Så har vi rett ut det redan från början :)

Jag börjar med Zuza eftersom det var det jag såg fram emot mest i hela sommarkollektionen. Nu har jag ju visserligen inte testat alla andra än - eftersom jag började med Zuza - men jag tvivlar på att jag kommer tycka bättre om nått av de andra! Det här är helt underbart! Somrigt och fräscht och glatt och allting som man önskar sig med ett nagellack under sommaren. Färgen är mitt emellan grönt och blått, om nån tvingar mig att välja vad det väger över mot så kanske jag säger blått men det beror helt på vilket ljus man har. Metallic finishen är riktigt snyggt och ger det en lite lättare känsla än om det varit ett cremelack.

Formulan håller Zoyas vanliga höga standard. Ett lager räckte nästan men det fick bli två till slut.

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay

14 kommentarer:

 1. Uppiggande fräsch färg. Ser lovande ut för ett litet inköp:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen en fräsch färg!

   Radera
 2. Mycket tjusigt! Förstår väl varför det fick favostämpel hos dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt underbart snyggt :)

   Radera
 3. Jaaaa denna ser så himla fin ut! Vill ha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är absolut värd att ha :)

   Radera
 4. Maj gawd! Svimmar lite av hänförelse...

  SvaraRadera
 5. Åh, turkost! Vilken hit!

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Helt klart värd att skaffa :)

   Radera
 7. Väldigt somrigt och fint skulle mycket väl kunna tänka mig den i min samling :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen ett sommarlack!

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.