söndag 1 april 2012

Vad som väntar oss i sommar

Ni ville se nyheter alltså. Jag är ju inte mycket för att visa promobilder men vill ni ha det så ska ju inte jag protestera ;) Källorna har jag fått fram efter diverse Googlingar, så jag reserverar mig för fel, har inte verifierade uppgifter.

Vi börjar med old news, Color Club's Take Wing kollektion som ju till och med jag har hunnit visa redan :P

China Glaze har mycket på gång som det ser ut. Dels Safari kollektionen som jag visat ett pyttebild av tidigare, nu finns det flaskbilder. Ser ut som en väldigt spännande och lite ovanligare sommarkollektion med mycket mörkare färger. Kanske inte är fel att skaffa och spara dem till hösten sen.Och sen också en kollektion med neonfärger, mitt i prick för mig, jag är verkligen sugen på sånna här färger just nu! Hoppas bara formulan håller måttet.
Vad de också ryktas släppa i vår/sommar är ett gäng duokromer med kollektionsmanet Bohemian Luster Chrome. Hur häftiga ser inte de ut på en skala?! Stor dregelvarning på det blå längst ner i högra hörnet! Och anar vi ytterligare en Peridot-dupe? ^^

Orly kör också på neon med kollektionen Feel the Vibe
Zoya's tvådelade sommarkollektion med namnen Beach och Surf har redan börjat figurera på bloggarna och släpps på Zoya.com idag den 1e april. Jag hoppas att jag kan hålla mig en vecka och vänta tills de börjar dyka upp på eBay iaf, och inte behöva mailforward'a dem från USA, för ååå vad jag är sugen på Surf-halvan!

Lockande swatcher hittar ni hos Scrangie: Surf och Beach
Opi släpper spindelmannen-kollektionen som vi sett en del av redan, swatcher ploppar ju upp på bloggarna nu. I övrigt verkar de ha inställningen att Holland-kollektionen ska täcka in både våren och sommaren. En mindre Mimmi Pigg kollektion med rosa och rött kommer också.
Nästa lands-kollektion kommer i höst och då är det Tyskland som står på tur. Fast nu går jag ju egentligen händelserna i förväg :P Hur som helst hittar jag ingen info om en specifik sommarkollektion.Hittar ingen info om Nubar heller, men de brukar ju inte göra mycket väsen av sig innan de släpper lacken.

Ja vad säger ni, är det nått som lockar? Jag känner att jag nog lär kompensera lite för att jag inte köpte från vårkollektionerna ^^

15 kommentarer:

 1. Sugen på neonerna från ChG! Är dock på jakt efter vettiga pasteller efter den dunder-besvikelse ChG electropop-lack gav mig i form av rutten formula.

  Nåväl, mycket spännande lack till sommaren, jag kommer shoppa hål i plånboken! :-)

  SvaraRadera
 2. China Glaze har ju en hel del på gång som ser intressant ut. Speciellt Luster Chrome. Sen tycker jag ju väldigt mycket om Orly så deras nya blir också intresant.

  SvaraRadera
 3. OPI NYC Ballet, vad räknas den som? Vår kanske?

  Jag hittade Zoya Surfisar på e-bay nu, men jag brukar maila min favorit ebay-zoya säljare och säga vad jag söker, så brukar det fixa sig. Men jag tror jag hoppar båda dom där sommar serierna, för mkt rosa-orange för min comfort-zone.

  Men woohhhoo - ChG Bohemian Luster Chrome... come to mama 8-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ballet-kollektionen är årets Soft Shades-kollektion, OPI kör alltid en sån kollektion varje år. En del kallar de för brudkollektioner också. Märkena släpper ju alltid en massa både här och där som inte räknas som årstids-kollektioner :)
   Grävde också fram Zoyas på eBay nu precis och klickade hem både Surf och Beach faktiskt ^^ Det där med "inga mer oranga lack!" gick ju sådär bra >.<

   Radera
  2. Har ni några bra tips på vettiga säljare på e-bay?

   Radera
  3. Jag brukar köra på Top rated sellers, med nån form av stjärna på :) Fast jag har beställt av andra också och det har alltid funkat bra. Och jag minimerar mina risker genom att alltid bara köpa Buy it now varor, aldrig auktioner. Annars är det svårt att lista bra säljare eftersom det beror jättemycket på vad man köper, och så börjar och slutar de ju hela tiden...
   Jag ska se om jag kan snickra ihop ett inlägg om det i veckan!

   Radera
 4. Inte bra för semesterkassan där här. *svälj* Mycket fint kommer att inhandlas ser jag. Bra men dumt inlägg för en shopaholic som mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kände att det inte var helt smart av mig att ta reda på allt det här för min egen skull heller ^^

   Radera
 5. Åh, duochrome-goodness! :D

  SvaraRadera
 6. Älskar sådana här inlägg! Om de är bekräftade uppgifter eller inte spelar ingen roll, de är så roliga att läsa!

  Jag är lite sugen på Bohemian Luster Chrome och kanske några neon men annars går mina nagellacksinköp på sparlåga nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får jag göra fler sånna här framöver då :)

   Radera
 7. När kommer china glaze neons ut i butik tro?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en bra fråga! Jag har inga datum på nån av kollektionerna mer än det som står. Men om de sen släpps i svenska butiker typ Kicks över huvud taget, det har jag inte den blekaste aning om :P

   Radera
 8. Åh, sugen på alldeles för många! Som tur är är jag inte så förtjust i cremelack, vilket reducerar ha-begäret något!
  Men Zoyas Surf ser fin ut, lika så ChG Bohemian Luster Chrome och Safari. Spiderman-kollektionen har jag två tre stycken jag funderar på, och Tyskland kommer jag inspektera närmare när det är dags.
  Älskar inlägg som detta, så kul att se vad som är på G och vad jag kan lägga till på önskelistan!

  SvaraRadera
 9. Sjukt bra inlägg, jag hade ju missat jättemycket! Jag är också sugen på neon, speciellt orange. Och de där duocrome lacken! WOHO kände jag där. Så himla spännande!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.