tisdag 17 april 2012

Zoya - Meg

Ååh vad jag är helt kär i Surf-kollektionen! Det ena underbara lacket efter det andra! Meg är inte sämre, ett kallt och gnistrande ljusgrönt metallic lack. Funkar perfekt både vår och sommar. Enda invändningen skulle väl vara att det tenderar att bli en liten aning penseldrag i det, inte så det stör mig, men de är där. Annars är det perfekt! Jag är ju väldigt svag för ljusgröna nagellack och har redan horder av dem, men det här sticker ändå ut i min samling som lite extra läckert.

Formulan är underbart lättmålad och täckter perfekt på två lager. Jag älskar verkligen Zoyas lack, det är sån underbar konsekvent kvalitet på dem.

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay

13 kommentarer:

 1. Stort älsk, både på detta och på Myrta!

  SvaraRadera
 2. Oj, oj, oj, vad fint det ser ut.

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte att Apple färgen Sminkan visade härom dan var tjusig och den här hamnar ungefär på samma plats på min love-scale. Surfa på du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde att jag skulle älska Apple innan jag fick hem flaskan, men det blev inte riktig kärlek... Den här var läckrare i mina ögon :)

   Radera
 4. Vackert men inte så det slår gnistor om det. Men en frisk, fräsch härlig grön färg:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja en väldigt fräsch färg

   Radera
 5. Åh,vilken härlig färg! Soya har så många sjukt fina lack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Zoya är verkligen ett bra märke, många av fullpoängarna i man samling är från dem

   Radera
 6. Ååååh det här måste jag ha! Jag har knappt några Zoya-lack, men min inköpslista för det märket är gigantiskt lång nu. Har ju tänkt skaffa Apple men det här kanske ska gå före?

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.