måndag 2 april 2012

Lack från Tyskland

Rumskamraten är ofta ute och reser och kom hem från Tyskland härom dagen. Med sig hade hon självklart nagellack till mig :D Bland annan 5 små miniflaskor av märket LR Young som jag aldrig hört talas om tidigare. Jag slänger in alla lack i samma inlägg så slipper vi dra ut på det utan får allt roligt i samma inlägg:)

Fuchsia Pearl, cerise rosa skimmerlack. Täcker på två lager men ville gärna bubbla sig lite.


Green Energy, knallig grön cremejelly-bastard med gula undertoner. Rätt så skirt, så tre lager varav det sista väldigt flödigt. Missfärgar gör det också!

Över Green Energy la jag Crazy Frog. Gulligt namn på ett lack som inte riktigt funkar. Det är en väldigt skir ljusgrön bas med guldflecks som inte lyckas bli opakt för sig själv. Lyckades inte ens ändra nyansen på Green Energy utan bidrog bara med guldskimret. Kanske fungerar det som layeringlack men jag är rätt tveksam... Hamnar antagligen som komponent i ett frankenlack så småningom.

Royal Blue, mitt emellan bläckblått och blålila och med skimmer i båda varianterna. 2 lager och lättmålat.
 
Blue Lagoon, måste beteckna det här som ett layeringlack för det skulle aldrig täcka på egen hand. Jag la det över svart och det blev riktigt snyggt. Det ni ser är tre lager för att få fram samma färg som det har i flaskan, men egentligen var det snyggast efter bara ett lager. Det är blått med en grön ton och med en svag svag duokrom effekt i grålila. Tyvärr ville det bubbla sig en hel del.
Väldigt varierande lack de här små fem rackarna. Vissa är jättetrevliga medan andra inte riktigt höll måttet. Över lag rätt så lättmålade men åt det rinniga hållet. Penslar i miniflaskor brukar inte bli så bra eftersom de är så små men den här var helt okej. Frankaren i mig är lite sugen på att få de små flaskorna tomma ^^


Förresten. Min otestat-låda är full, och över hälften är hololack... jag måste göra nått åt det! Är det någon som misstycker om vi kör en holo-temavecka resten av veckan? :)

10 kommentarer:

 1. Jättesnygga färger! Alltid kul med "nya" märken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så kul att testa nya grejer :)

   Radera
 2. Absolut inte!!! Mer holo åt folket! :D

  SvaraRadera
 3. Holo kan man aldrig få för lite av, kör på bara:-)

  SvaraRadera
 4. Fina färger. Jag ska en vända till Berlin snart. Ska bli kul att se vad man kan hitta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har tydligen mycket kul där nere :)

   Radera
 5. Jag misstycker ej. Haha :)

  SvaraRadera
 6. Perfekt med resande roomie! Nya märken är roligt :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.