onsdag 11 april 2012

Massa paket!

Paketen har strömmat in de senaste två dagarna. Nya kollektionen från Zoya och samtliga effektlack från Ebalay... Men det jag ska börja med att visa är det finaste!

Världens snällaste Åsa som har bloggen Almost never without nail polish skickade mig en efterlängtad flaska Depend 132, deras sedan länge discontinue'ade blå hololack. Jag har aldrig lyckats få tag på en flaska (Tradera och jag är inte vänner) och hade nog ärligt talat gett upp om den. Och så får jag en flaska bara sådär för att hon hade en över! Hur gulligt är inte det! Jag blir så lycklig över hur härliga människor man träffar när man bloggar! Jag ska skaka ihop en flaska frankenlack åt Åsa för sådan generositet kan inte gå obelönad, men hon får hinta vilka färger hon gillar bäst först ;)
Det andra paketet som kom idag var Zoyas sommarkollektioner Surf och Beach. Visserligen mycket rosa men jag är verkligen entusiastisk över de här lacken!Och sen var det då Ebalay lacken, en liten historia för sig. Jag ska börja med att visa er paketet de kom i. Ett vanligt brunt kuvert med flaskorna rullade i bubbelplast och instoppade. Kuvertet var förslutet med en tråd (ni vet hur det är på bruna internpost kuvert som fanns på stora kontor på 80-talet innan folk skickade mail) och ett band runt. Tejp verkar inte vara nått man använder i Hong Kong? Och inte kartonger heller? Det är ett rent mirakel att alla flaskor var hela och inte hade ramlat ur!Sen är ju artiklarna på KKCenterHK's hemsida felmärkta, så hade jag inte beställt en av varje så hade jag fått fel flaskor. Jag har klurat ut hur de är märkta och hittat ett "facit" men det kommer i ett separat inlägg för det tar för mycket utrymme att skriva här.Nu är frågan till er: Vad vill ni se först? Vill ni se ett inlägg om vardera lack som vanligt eller ha en hel kollektion i samma inlägg? Jag kan snabbswatcha alla lacken i nån av kollektionerna jag har här och få upp ett samlingsinlägg till helgen, men jag hinner inte med båda inom en rimlig framtid. Så säg till vad ni vill se först och i vilken form!

30 kommentarer:

 1. Hm, svår fråga. Själv gillar jag ett i taget. Då har man liksom något att se fram emot :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker själv att det finns fördelar med båda, fast det tar en himla tid att mångla ut en kollektion på tolv lack om man tar ett i taget ^^

   Radera
 2. Svar
  1. Det ska vi väl kunna fixa :)

   Radera
 3. Ett i taget tycker jag! :) Det är roligare att se mer detaljerade bilder tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir ju mer detaljer om varje lack på det viset... om man inte gör ett inlägg som är en mil långt ^^

   Radera
 4. Kul! Mycket fint!
  Men, felmärkta? VAFALLS!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Kitty stötte på stora problem med sin beställning eftersom hon inte beställde en av varje. De har kastat om siffrorna på märkningen så det blir helt galet

   Radera
 5. Härligt att höra att lacket höll! Jag tycker att det är svårt att veta hur väl man ska slå in dem så det håller. Men tydligen behöver man inte vara så noga ;)
  Kartonger finns för jag fick 5 nail-art brickor i en rejäl kartong som ett par skor kunde gått ner i :)
  Jag ser framemot ett frankenlack! Svårt att välja färg bara men är det ett holo så gärna i rött eftersom jag inte har nått sånt. Annars så gillar jag de flesta färger på lack. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var väldigt väl inslaget! Jag brukar inte vara så noga ens, tar man för mycket bubbelplast runt fullstora flaskor så går de inte ner i öppningen på brevlådorna ^^
   Jag ska skaka ihop ett rött holo i helgen :D
   Tack igen! Kram

   Radera
  2. Vad du är gullig! Tack!

   Radera
 6. Åh vad mycket fint! Och jag som tyckte att JAG fick många paket häromdagen. :) De glittriga Surf-lacken från Zoya är jag nyfiken på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De blir nog först ut misstänker jag :)

   Radera
 7. 1. Har depend haft hololack!?
  2. Jag är jättenyfiken på lacken från HongKong? Några av dem ser duokroma ut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1. Det kan man inte tro va :) Men de hade ett, det här, en gång för länge sen. Det var före min tid som nagellacksnörd så jag hade aldrig chansen att köpa det i affär. Men jag kan för mitt liv inte begripa varför de inte gjorde fler färger!
   2. De är svagt duokroma effektlack, vissa var väl sådär medan andra var riktigt häftiga

   Radera
 8. Zoya alltså. Om det inte vore för att jag gillar dig så mycket så skulle jag kanske vara aningens missunnsam. Nu gläds jag åt dig. Zoya tack! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihihi, tur att du gillar mig då ;D Zoya blir det! :)

   Radera
 9. Det är så kul när man får paket:) nyfiken på Zoyas lack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja väldigt roligt! Särskilt när man glömt bort att man beställt dem och inte har en aning om vad man ska svara när postbiträdet frågar hur man tror att paketet ser ut eller var det kommer ifrån för att det ska bli lättare för henne att hitta det ^^

   Radera
 10. Depend 132! Fantastiskt lack, så synd att de inte gör fler liknande när de uppebarligen vet (visste i alla fall) hur man gör...

  Vad gäller Zoyas nya så hade jag höga förväntningar på dem... innan jag såg swatches. Tycker att de såg rätt trista ut faktiskt för att vara Zoya :/ Nu är det bara två jag är intresserad av: Myrta och Zuza.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, varför varför varför gjorde de inte fler än det här!
   Jag blev helt galen i Zuza från bloggbilderna jag såg, och flera av de andra såg inte alls dumma ut heller på folks bilder. Men de såg ju _inte_ ut som de små runda bilderna ur press releasen :p

   Radera
 11. Ååååh, vill se massor av bilder på Depend-lacket. Jag har inte den själv och kommer förmodligen aldrig lyckas komma över den, så jag suktar och suckar så fort jag får chansen att dreggla över den på nätet istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man vet aldrig, en vacker dag så! Jag hade ju gett upp jag med, men nu nästlade den sig in i mitt liv trots allt :D Får bli en fredagsholo på den tror jag :)

   Radera
 12. Åh, vad mycket fint. Har fått hålla lite i slantarna det senaste men åh vad shoppingsugen jag blir nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lyckas aldrig med det där att hålla i slantarna, trots att jag försöker ^^ Fast nu önskar jag lite att jag gjort det för mitt avgassystem trillade loss i morse och det lär inte bli billigt att fixa :S

   Radera
 13. Kul att du fick Dependlacket! Det är värt att ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var verkligen en glad överraskning!

   Radera
 14. Jag vill se allt, så är det bara! Inte på en gång dock, för då har man inget att se fram emot. Haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade blivit ett långt inlägg om det varit alla 24 lack i samma! ^^

   Radera
 15. oj så många läckerheter:) ett inlägg per lack vill jag se, gillar att se varje lack för sig:) finns ett par stycken jag ser fram emot mer än andra.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.