fredag 23 november 2012

China Glaze - Angel Wings

Fick till ett Holofredag-inlägg till slut... Angel Wings är inte mycket till hololack men det har en del holo-glitter i sig (syns bäst i flaskan på bilderna), ihop med det guld-gul-gröna glittret som utgör basfärgen. Alltihop simmandes i en klar bas. Det är tillräckligt grönt för att jag ska gilla det, ett trevligt glitterlack.Flaskan var den som slog ihjäl sig vid uppackningen, därav den udda flaskan. 

Två lager täckte nästan, nästan... så det fick bli tre. Torkade snabbt men äter gärna överlack.

Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Transdesign


Holographic glitter polish in a green-gold-yellow base. I like it, 'cause its green enough. Three coats since two was just almost enough.
(It's the wrong bottle for the polish since the original broke its neck and I had to pour the polish into an empty bottle)

7 kommentarer:

 1. Hm, nja... Fint! Men inget för mig tror jag...
  Tråkigt med flaskan :/

  SvaraRadera
 2. Även jag är tveksam till färgen..grönt gillar jag, men detta var ehm, mesigt..jag vet inte. jag vill inte ha det iaf :)

  SvaraRadera
 3. Normalt trillar jag ju dit om det är ett grönt lack men detta ser mer senapsfärgat ut hos mig... Njae den går nog bort.

  SvaraRadera
 4. Fint! Synd att det är så svårt att fota prismatiskt glitter, avskyr all form av glitter när jag ska fota faktiskt...

  SvaraRadera
 5. Vad fint! Det ser grönare ut än vad jag trodde att det skulle vara.

  SvaraRadera
 6. Seriöst, jag såg nyss en tjej på instagram som också hade en trasig Angel Wings flaska. Knäppt!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.