söndag 11 november 2012

Fjädrar på naglarna

Temat för dagens Nailart söndag är ju pojkvän/partner. Jag kan just nu inte associera till det temat utan att måla alla naglarna svarta... Så jag tog mig artistiska friheter och använder mig av en av de 4 pojkarna som jag bor med. Det här är Ragge, en av rumskamratens nymfparakiter. Han är den som är mest tam och gillar att sitta och mysa i mitt knä, allra bäst är det att sitta hopkrupen under skrivbordet. Tyvärr var han inte alls på humör idag så jag fick ta gamla usla bilder, men men.
Naglarna har klätts med en fågelfjäder (kan inte garantera att den är Ragges dock, för Elvis ser precis likadan ut). Att få på fjädrar på naglarna och få dem att ligga slätt och inte få mellanrum var den mest besvärliga nailart jag nånsin gjort! Jag är inte nöjd, och jag kommer inte försöka igen, blä!
Och nu ska jag på nått vis lyckas få av smörjan från naglarna, det blir ju ett äventyr det med :/
Today I'm matching my nails with my room mate's bird. It was a complete pain in the ass to get the feathers onto the nails and try to get them flat and without gaps. I'm not happy with result and I won't try this again, it's to much of a hassle.

20 kommentarer:

 1. Jag tycker det ser jättesnyggt ut, men vad vet jag. Jag har ju kladdiga nagelband just nu. Mohoho!
  Och om jag läste rätt mellan raderna där - KRAM! En redigt stor en.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det kanske gör sig bättre på lite håll på bild ^^

   Tack! Mellan raderna är det en låååång och utdragen process mot det oundvikliga, där ingen av oss vågar ta det sista steget och säga det som båda tänker på...

   Radera
 2. Tufft, nailart med fjädrar har jag inte sett förut. Bra spinn på temat där. Skickar dig lite positiv energi, om det är så att du behöver lite extra. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har sett det på otaliga bloggar, alla med bättre resultat än jag ^^
   Tack! :)

   Radera
 3. Åh men Ragge verkar vara en hyvens grabb iaf ;) Jag tycker fjäder nail art verkar lite läskigt men du vet ju iaf vart dina kommer ifrån. Ta hand om dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han är gullig så länge han inte bits ^^
   Hade aldrig köpt fjädrar till nailart, så motiverad var jag inte. Men när den nu låg där på golvet kunde jag lika gärna passa på :)
   Tack!

   Radera
 4. Ser jättesnyggt ut på bilderna! Kan tänka mig att det var ungefär hur pilligt som helst! Jag har själv velat testa detta men har inte kommit mig för, har heller inte så många fjädrar men ska införskaffa mig. :) Inte avskräckt trots dina ord. ;)
  Och angående det andra, allt som händer i livet leder oss frammåt, ett jobbigt val kan leda fram till beslut eller vägval som kan leda oss till det bästa som någonsin hänt oss, vare sig det är en ny vän, pojkvän, jobb eller nya livsvanor eller vad som helst. Känns som att det är så man måste tänka om allt, valen man gör leder oss framåt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha :) Ta i så fall bara topparna på dem, och inte den inre styvare biten som jag fick använda eftersom jag bara hade en fjäder. Det blev himla mäckigt och ville inte ligga slätt på nageln.
   Ja precis, det brukar alltid bli bättre efteråt... :)

   Radera
 5. Åh, jag ÄLSKAR nymfparakiter! Hade världens finaste när jag var liten som hette Musse. Underbara fåglar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte riktigt lika underbara när de skriker hysteriskt klockan 7 på lördagmorrnarna... ^^

   Radera
 6. Nymfar är så fina, men jag håller mig till Undulater :) Jag har testat att göra en liknande manikyr. Rolig grej, men pilligt och väldigt obekvämt tyckte jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rumskamraten har en undulat också, den är mycket tystare, trevlig pippi :)
   Jag behöll det inte på mer än att jag hann ta fotona, men jag kan tänka mig att det inte är jättesmidigt att ha kvar på :p

   Radera
 7. Tycker du har lyckats hur bra som helst! Ser jättefint ut:)
  Det där som stod mellan raderna var inte så uppmuntrande... Ska låta bli klyschor, ibland är det bara nattsvart. Håller tummar och tår för att saker reder ut sig på ett eller annat sätt, så där som det nästan alltid gör. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det ser nog bättre ut på bild än det gör i verkligheten ^^
   Ja på nått vis blir det ju nått av det, bara en fråga om hur lång tid det tar innan nån tar tag i det :/ Egentligen är det väl som med plåster att man ska få det gjort, men det sitter långt inne...

   Radera
 8. Jag tycker de blev riktigt coola!!
  Jag gjorde sån här manikyr för nån månad sen och det var riktigt pilligt...
  Men jag hade ett nude lack och typ bruna fjädrar med vita prickar.
  Blev rätt snyggt, men jag gör det nog aldrig mer igen tror jag... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som en bättre kombination. Jag la pastellgult lack som bas men det kladdade mest runt, och matchade inte helt heller. Mer besvär är det är värt :p

   Radera
 9. Jag tycker det blev riktigt snyggt. Verkar dock så himla pilligt, så jag skulle aldrig försöka själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var alldeles för besvärligt i förhållande till resultatet :p

   Radera
 10. Häftig ide att använda äkta fågelfjädrar till nageldesignen :-D! Vill du testa med undulatfjädrar så hojta till! Har så mkt undulatfjädrar så jag kan bygga en ny fågel*s*.

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha :) Vi har ju en undulat också men den fäller inte så mycket. mest fluffigt dun och det är nog inte så smidigt att använda. Fast tunnare undulatfjädrar är nog mycket lättare att använda än parakit sjärtfjädern som jag tog ^^

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.