måndag 26 november 2012

Uppdatering om konstnaglarna, en månad senare

Det här blir sista inlägget om naglarna för imorgon ska de bytas ut! De är nästan precis en månad gamla och riktigt slitna nu. På högra tummen har materialet lossnat helt och hållet, det gjorde det för ett par dagar sedan, och på alla andra har kanten ner mot nagelbandet lyft sig, lossnat och lämnat en ojämn kant ungefär halvvägs mellan nagelbandet och där den fria kanten släpper från nageln.
Högra handen har klarat sig väldigt mycket bättre än den vänstra, som ju är swatchhanden. Vilket väl visar att de hade sett snygga ut mycket längre om jag inte swatchat nagellack som en galning ^^

vänster

Å andra sidan var det spännande att se hur nageln under materialet har klarat sig. Nageln känns ju otroligt tunn, men det är nog en vanesak. Jag hade lite, lite flagor av det yttersta lagret som följde med materialet när jag drog av det, men å andra sidan ska man ju absolut inte dra av det utan lösa upp det. Men klart jag måste testa allting om jag får chansen, särskilt det som man inte ska göra ;)

Planen är att göra en ny förlängning, lite beroende på hur naglarna ser ut när de blir fria från materialet. Sen blir det antagligen förstärkningar i fortsättningen, med förlängningar på eventuella avbrutna naglar. Jag är helt såld på det här och kommer fortsätta tills jag antingen hittar en fungerande hemma-variant, eller tills jag inte har råd att springa på salong hela tiden :)

15 kommentarer:

 1. O nej nej nej! Inte dra! Jag bokade faktiskt tid för mina naglar i dag. Planen var förstås Bio sculpture men det var så lång kö så jag ska testa ett nytt, upplösningsbart, gelematerial. Ska bli spännande att se ev skillnader, enligt nageltanten skulle det inte skilja mer än att Bio sculpture var mer känt. Återstår att se...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä, det var big no no på det ^^
   Du får skriva om det sen och förklara vad det är och hur det skiljer i metod/innehåll/utseende eller vad det nu kan vara, eller om det inte skiljer nått alls. Alltid kul att få veta mer om sånna grejer :)

   Radera
 2. Kul att du har hittat nåt som funkar för dig! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag blev verkligen positivt överraskad!

   Radera
 3. Behöver du verkligen en förlängning? Om man tittar på det som växt ut så lär ju dina under vara rätt så långa nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen behöver jag nog inte det på alla, men de är rätt olika långa för ett par hade gått av innan jag gjorde den här förlängningen. Ska prata med Jeanette och se om vi kan blanda mellan förlängningar och förstärkningar. Eller så får jag fnatt och gör dem ännu längre allihop, bara för att testa en gång ^^

   Radera
 4. Kul att det funkat så bra! :D Ser att du lagt till text ovanför kommentaren "sluta spamma mig", får du mycket sånt nu? Och förresten, hur gör man sån text? Har kikat runt lite men inte hittat hur man gör. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har blivit mer och mer de sista veckorna. Alltid folk som vill att jag ska läsa deras siter... ibland är hela kommentaren på ryska eller nått annat obegripligt, och siterna handlar aldrig om naglar, det är allt från samba-festivaler till porr :/
   Du kan lägga till det under Inställningar -> Inlägg och kommentarer och längs ner på den sidan i fältet "Kommentarsformulär för meddelande". Hojta om du inte hittar det så gör jag ett par print screens :)

   Radera
  2. Knasigt att folk orkar hålla på och spamma och knasigare att de spammar dig mer o mer nu.
   Hittade efter din beskrivning! Tack så hemskt mycket, hade nog inte listat ut det själv annars! :D

   Radera
  3. bra att du hittade det :)
   Ja jag tycker det är särskilt skumt med de som klistrar in samma kommentar i inlägg efter inlägg. Om man märker att ens grejer inte "fastnar" så borde man ju fatta att det är ett filter på och ge upp??? Puckon.

   Radera
 5. Tycker det är kul att du blivit så såld på konstmaterial. Det visar verkligen att man inte bör ha en åsikt innan man faktiskt testat:)
  Själv har jag ett geleset på väg hem från eBay (det andra för det första har fortfarande inte dykt upp, typ 3 månader sedan). Ska försöka leta reda några försökskaniner och se hur det blir med riktig gele och LED-härdare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Allt jag testat innan var ju plast-lösnaglar, och de var ju rent förfärliga mot naglarna. Men det här visade ju sig vara en helt annan grej så det var kul att det funkade så mycket bättre.
   Jag kan nog tänka mig att testa en "hemmaversion" och göra förstärkningar själv om jag får kläm på det. Ska bli roligt att läsa vad du tycker när du får dina grejer!

   Radera
  2. Lovar att det kommer att komma en recension på det när de kommit hem och jag raggat upp någon stackars frivillig:)

   Radera
 6. Det har varit spännande att se hur det höll och funkade. Jättebra inläggserie! Får man önska ett med de "nakna" naglarna för att se ytan? Vore jätteintressant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade jättegärna gjort det men jag kommer inte kunna fota dem nakna :( Jag kan beskriva det sen hur de kändes när de "kom ut" från materialet, men jag tar ju bort det befintliga materialet och lägger på nytt under samma sittning så jag kommer inte kunna ha möjlighet att fota dem. Eller ens titta på dem själv i mer än en kvart eller nått gissar jag :p

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.