onsdag 28 november 2012

Förstärkta naglar

Jag tänker inte dränka er i inlägg om nästa omgång konstmaterial utan bara visa resultatet av gårdagens besök hos Jeanette på JS Nails and Spa.

När vi plockade fram naglarna ur förlängningen så visade det sig att de hade riktigt bra längd... ja, för att vara mig i alla fall. Och fram för allt var de så gott som jämna, istället för att pekfingernaglarna är hälften så långa som de övriga, som det alltid är annars. Så det fick bli en förstärkning. Så även om de ser korta ut på bilderna så är de mina istället för förlängda en massa :)
Jag kan tyvärr inte visa er hur de såg ut när materialet var borttaget eftersom jag inte hade kamera med mig till salongen (Nån stans får väl gränsen gå för hur mycket man anstränger sig för bloggen, eller vad säger ni? ;) Och jag drar nog min gräns vid att släpa med mig en systemkamera till jobbet till en arbetsgivare som inte vill att man tar med sig kamera in, eller lämnar den i bilen en hel dag)

Men jag kan i alla fall beskriva det... materialet gick att lösa upp nästan helt, det var bara förlängningsmaterialet som var envist och fick filas och skrapas bort runt toppen. Riktigt allt gick inte att få bort med mindre än att man filat sönder naglarna, men det gjorde inget att det satt kvar. Det påverkar inte fästförmågan hos de nya lagren eftersom allt smälter ihop när det härdas.

Naglarna kändes otroligt tunna och veka, på gränsen till sladdriga, när materialet var borta. Jag vet inte om de var extra plågade av behandlingen eller om det bara är en vanesak. Jag har ju vant mig under en månads tid vid att de är hårda och tål att slås i vad som helst, och nu var det bara att peta på dem så böjde de sig. Å andra sidan är ju mina naglar alltid väldigt mjuka. Kändes hur som helst väldigt bra att få på förstärkningen :) Jag lär säkert vänja mig vid den här längden snabbt, det är skönt att inte trycka fel 9 gånger av 10 på tangentbordet när jag skriver för att naglarna tar i!

Ni glömmer väl förresten inte att ni får 30% rabatt på första besöket ifall ni vill gå till Jeanette själva? (ni som bor i närheten då...) Säg bara att ni läst om rabatten hos Cactus, gäller på obestämd tid.

10 kommentarer:

 1. Wow! Är det här alltså dina egna labbar?! :D Riktigt kul och imponerande att de växt så mycket på egen hand under tiden! En fråga jag dock har är hur det ser ut på undersidan av nageln, syntes förlängningen förut? (alltså inte nu med din naturliga nagel)

  Och en annan fundering, skulle inte depends gel-kit kunna funka för dig? Det är väl nästan samma sak som detta fast billigare i längden eftersom man gör det hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag upplever alltid att de växer så långsamt annars men nu gick det undan. Misstänker att det är för att de väl för första gången hållt en månad utan att gå av :p

   Materialet syntes från undersidan som en vitare och jämnare version av min egen nagel, men man fick titta noga för att se det. Och skarven mellan förlängningen och min egen tipp kändes inte eftersom den blev så jämn. Över huvud taget smälte materialet ihop väldigt snyggt med mina egna naglar.
   Jag har funderat på att testa en sån hemmaversion. Jag kommer säkert göra det en vecker dag men just nu tycker jag det är tillräckligt värde i nöjet att gå på salong och bli ompysslad för att jag ska vilja lägga pengar på det :) Sen skulle jag ju säkert aldrig få till högerhanden snyggt heller ^^

   Radera
 2. Vad långa de har blivit!! :D
  Tycker de här blev snyggare än förra gången!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag saknar fortfarande länden, men de ser ju mer naturliga ut nu, när det bara är mina egna under :)

   Radera
 3. Vad snygga dina naglar är :) Detta måste jag prova någon gång.
  /Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir riktigt bra med materialet på :)

   Radera
 4. gläds så med dig för att du fått ut ordentlig längd på dina naglar:) Vet ju hur du har kämpat. Håller med om att detta var snyggare än med förlängningen även om förlängningen var snyggt gjord. Det är något speciellt med "äkta" naglar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Ja, mina egna utan hjälp lyckas ju aldrig se ut så här! Men kanske har jag lyckats hitta ett sätt att få mina naglar att se ut som de "ska" på en nagelblogg nu ^^

   Radera
 5. Dont do Depends hemma kit, tycker jag. Det blir inte alls lika bra och jag har provat mera än en gång. Jag tror det är totally worth it att få ett professionellt ompysslande om man, som du, använder och visar upp dina naglar hela tiden.

  Såg riktigt snyggt ut med bara förstärkning. Mer naturligt än förlängningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hemmaprodukterna kan ju inte vara lika bra som proffsgrejerna, det räcker väl med prisskillnaden för att det ska bli tydligt ^^ Kanske kan det funka med bara ett par lager klarlack med ett sånt hemmakitt, för att hålla naglarna starka. Men jag skulle aldrig ge mig på en färgad variant, det skulle bli pannkaka på högerhanden :p

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.