torsdag 1 november 2012

China Glaze - Blue Year's Eve

Blue Year's Eve har dykt upp på måndagarna på bloggarna en del det sista, men ni får se det igen då... Jag testade det ganska snabbt efter att jag köpt det, men jag tyckte inte det såg bra ut på de korta stumparna till naglar jag hade då. Jag föredrar diskretare lack ju kortare naglar jag har för att inte framhäva kortheten mer än nödvändigt.

Men nu ser det bättre ut! Superfint blått med blå flecks och lite lila skimmer som ger att det ser svagt duokromt ut i vissa vinklar och visst ljus.
Tre lager och helt okej lättmålat. Kanske hade ett fjärde inte skadat men eftersom jag lackade med det på händer som var kalla som is (det drar in genom fönstren när det blåser ute så ibland behöver jag nästan vantar när jag sitter vid datorn) så ville det inte torka. Jag skyller inte det på lacket alltså, för inte mycket vill torka under sådana förhållanden.

Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Bra fråga... från USA iaf ^^


I first wore this with much shorter nails and didn't like how it looked at all, so I didn't take any pictures of it. On long nails I really like it though. It's such a lovely blue with blue flecks and a little bit of purple shimmer that makes it look duochrome in some angles. Three coats and easy to work with.

15 kommentarer:

 1. Mycket vackert!! Tre lager är på gränsen för mig, men för det här skulle jag stå ut ;)
  Snygga långa naglar oxå! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Tre lager är okej tycker jag, om lacket är tillräckligt snyggt. Ska jag däremot överleva 4 får det vara exceptionellt och dessutom torka väldigt snabbt ^^

   Radera
 2. Det är ju supersnyggt alltså. Du skulle sparat det till måndag. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa! Jag tänkte göra det men jag tryckte på fel knapp! >.<
   Och har det väl gått ut så går det ju inte att ta tillbaka det så att det försvinner från Google Reader och då är det så illa att publicera det igen några dagar senare... jag får hitta ett annat blått lack till måndag ^^

   Radera
 3. Fint! Jag börjar märka att det är svårt att fota naglar i mörkret, ljustält är ju inte så dyrt men vad för lampor ska man köpa till?=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Armaraturen i sig är nog inte så viktig, ta en lampa som är praktisk så som du vill placera den. Men var noga med att glödlampan (eller lågenergilampan nu då) är vettig för fotografering. Det behöver vara vitt eller kallt ljus, inte varmt, då blir händerna morotsfärgade på korten :p Eller så skaffar man en rejäl blixt till sin kamera, det funkar också.

   Radera
 4. Vilken vacker blå färg det är på detta! Jag borde verkligen skaffa det lacket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen en gammal goding :)

   Radera
 5. Mycket vackert och jag har lyckats byta mig till det! Nöjd, jajamen!

  SvaraRadera
 6. Det är ett väldigt vackert lack! Jag är jätteförtjust i namnet på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ett bra namn som blir lite lagom, istället för OPI som alltid ska vara over the top med sina namn ^^

   Radera
 7. Underbart vackert! Förstår inte varför jag inte har det i min ägo.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lär ju finnas dupes, så det kanske inte är livsnödvändigt. Om det är därför du inte har det tänker jag :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.