onsdag 27 februari 2013

BSJ - 13

Var självklart tvungen att börja med nummer 13 av de nya BSJ-hololaken, det som hade mörkast nyans. Det sägs alltså att det här ska vara en dupe till OPI DS Glamour, ett lack jag inte har och inte kan jämföra med. Men av bild-googlingen att döma så har jag ingen anledning att tvivla på det. Jag har dock alltid trott att Glamour skulle vara mer blått än så här. Visst kan man kalla det här blått om man vill men jag tycker absolut att det är blålila.

Men men, det spelar ingen roll vad man kallar det, huvudsaken är att det är vackert, och det är det verkligen. Riktigt bra holoeffekt med scattered regnbågar i klara färger. I bra ljus alltså, i dåligt ljus ser det ut som ett average skimmerlack.
Formulan var rinnig men bra i övrigt. Små mängder på penseln gällde och när jag inte tog det lyckades jag rent av skvätta ett par droppar lack på handen. Två lager blev täckande.
Sen är ju det här en begagnad flaska så formulan kan ju variera väldigt från flaska till flaska.

Formula på mitt exemplar: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: blogsale/privatperson


BSJ 13 is supposedly a dupe for OPI DS Glamour. I don't own that and can't compare but my Google Image searches gives me no reason to doubt it. However, I have always thought that Glamour was more blue, and this is definitely purple. But never mind, it's beautiful so it doesn't matter what we call it.
I have a second hand bottle, so the formula might differ from other bottles. But my bottle was very runny but nice otherwise. I had to use very little on the brush but it covered in two thin coats anyway. 

10 kommentarer:

 1. Tycker allt att Glamour är mycket mer blå än det där ser ut att vara. Kan kanske bero på ljustältet antar jag.

  SvaraRadera
 2. Looks good. Lovely holo :-)

  SvaraRadera
 3. Fin färg men blått skulle jag inte heller säga. Är så mycket lila i färgen enligt min skärm. Typ som blåsippor (jag vill ha vår;))

  SvaraRadera
 4. Åh det är så löjligt vackert..!
  Tja, Glamour är väl aningens mer blåbaserat, men även det är ganska lilablått.
  Det skrev ju även hon som gjorde jämförelsen, även om de såg väldigt lika ut på hennes foton.

  SvaraRadera
 5. Galet vacker färg på detta! Jag äger inte heller Glamour, men jag har alltid föreställt mig det som mycket mer blått.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker min Glamour är blåare. om vi någonsin skulle träffas ska du få prova det. ;D

  SvaraRadera
 7. Så vackert! Och ja, det här ser allt lite blålila ut.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.