onsdag 13 februari 2013

Layla - Golden Touch

Det sista i gänget av Softouch-lack som jag har (hittills, det blir nog fler). En kall och gul guldnyans som var förvånansvärt smickrande. Jag brukar passa hopplöst dåligt i guld men det här gick bra. Tyvärr är det ganska skirt så det skulle behövts ett täckande lack i botten av manikyren, nu stör jag mig lite för mycket på den synliga nagelkanten (VNL). Finishen är som alltid helt underbar. Matt men ändå skimrande, som guldstoft på naglarna. Får vibbarna att det här skulle kunna vara ett bra lack att gifta sig i, om man nu är sån :)
Skirt ja som sagt. I övrigt en trevlig upplevelse att lacka med, kanske lite åt det tunnare hållet men hanterbart. Det är tre lager på bilderna och det är ju inte tillräckligt. Tror inte fyra hade varit det heller, fem kanske. Men bäst med ett nude-lack i botten tror jag.

Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Ninja Polish


Another of the Softouch-polishes from Layla. The finish is gorgeous as always and the color is surprisingly flattering: a yellow, pale gold. It's just too sheers, that's its only drawback. It's three coats in the pictures but that's not enough, and I don't think a fourth would have done it either. I would recommend a nude polish as a base for this.

5 kommentarer:

 1. Åh så fint :) tråkigt när så fina lack inte blir täckande på egen hand

  SvaraRadera
 2. Vad blir effekten av ett Soft Touch lack? Blir det ludet som det blir med de ludna naglarna (som jag inte kommer på den rätta termen för..=))?
  Guld är inte riktigt min färg, jag kan tycka att det är skitsnyggt i flaska och på andra, men det funkar aldrig på mig tyvärr. Vet inte hur många guldlack jag har hemma, men varje gång jag använder dem blir jag missnöjd..=/
  Men det här var snyggt på dig! Gillar den lite kalla tonen i lacket!

  SvaraRadera
 3. Naae, den här tonen funkar inte på mig, men är ändå nyfiken på andra soft touch-lack! Som det grå du visat, vahettereeee... Stone?

  SvaraRadera
 4. Oväntat intressant:) Och jag får samma vibbar som dig, skulle nog kunna passa på bröllopsdagen.

  SvaraRadera
 5. Måste köpa fler soft touch-lack... Älskar dem!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.