torsdag 7 februari 2013

Sephora by OPI - Here's Lilac-in at you Kid

Ursäkta men vad försöker det här namnet säga? Here's Lilac-in at you Kid. Jag förstår inte alls ordvitsen. Jaja, lacket är snyggt i alla fall, blålila med en diskret duokrom effekt i gröngrått.
Formulan var väldigt trevlig. Jag hade helt ogrundat väntat mig ett skirare lack men det här täckte riktigt bra. Ett lager blev täckande men lager nummer två gjorde att färgen djupnade lite mer. Väldigt lättmålat och med en bra borste. Hade inte haft nått emot att testa fler Sephora by OPI lack, men det är ju som bekant inte det lättaste. Det här har jag fått i present.

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: fysisk butik/present


Silly name but nice color. Blue-purple with a subtle duo-chrome effect in dark grenish gray. Great formula, one coat was enough for coverage, even if two was needed to deepen the color. Very easy to work with and a nice brush.

9 kommentarer:

 1. Vilken cool och läcker färg och duokrom effekt. Jag gillar det här verkligen!! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag misstänker att de försökte, och misslyckades att, vara roliga och göra en twist på den klassiska toasten från filmen Casablanca; "Here's lookin at you, kid".

  Oavsett knasigt namn så var det ett väldigt snyggt lack!

  SvaraRadera
 3. Riktigt fint! Och precis som Diana skriver så är det en twist på det klassiska citatet från Casablanca. :-)

  SvaraRadera
 4. Så himla fint. Själv har jag inte sett Casablanca så jag fattade inte heller namnet.

  SvaraRadera
 5. Ja, fattade inte alls ordvitsen.. Så drar inte på någon mungipa där, kändes mer som något äckligt peddo-skämt. Någonting lila inne i/på barnet. Jag kanske har sett för mycket hemska dokumentärer nu men ajja.
  Lacket var ju fint iaf, skulle lätt kunna tänka mig att ha det, bortsett från namnet.

  SvaraRadera
 6. Även fast nån ovan förklarade ordleken så ler jag inte ens.
  Men lacket är väldigt fint!! :D

  SvaraRadera
 7. Utav okänd anledning har jag aldrigt tyckt att duokromt är speciellt snyggt men nu måste jag allt erkänna att detta är snyggt ;)

  SvaraRadera
 8. Tror också att det var meningen att det skulle vara en ordvits på "Here's lookin at you, kid" men det blev bara äckligt och konstigt :D
  Jätteunderbart lack dock :)
  Kram
  xx

  SvaraRadera
 9. Men jag gillar namnet, det påminner om den unedrbara filmen The holiday där dom prtar om just det klassiska citatet från Casablanca.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.