fredag 22 februari 2013

Jämförelse: Color Club - Miss Bliss, Halo-graphic & Jade Delirio Rosa

Där kom visst bloggen av sig igen... Jag fick tyvärr mer dåliga nyheter, det har blivit lite för mycket på en gång nu. Men det här sista är inget jag kan göra nått åt och även om det är klump i magen så försöker jag att inte tänka på det tills den eventuella katastrofen är ett faktum.

Så vi tar holofredag istället! Med mer jämförelser. Den här gången var det mest de två Color Club lacken jag ville jämföra men sen fick Jade Delirio Rosa följa med på ett hörn bara för att.

Miss Bliss och Halo-graphic är löjligt lika. Halo-graphic är lite ljusare och har lite svagare holoeffekt. Det känns som om den var beta-testet och sen när de fått den perfekt så döpte de om den till Miss Bliss och passar på att sälja en uppsättning till till alla lacknördar. Jag tror jag kallade Halo-graphic lila och Miss Bliss rosa... båda ligger nog på gränsen så att båda benämningarna är lika rätt. Halo-graphic har lite kallare undertoner så för mig känns det mer lila, men som sagt, same same.

Och så Jade då, som är tuggummirosa och inte alls likt.




Formulan på Color Club lacken är densamma, och Jade är mer skir. Två lager av allihop. Miss Bliss är trevlig att jobba med och täckande.


Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: eBay


Different shades of cold-toned pink. Jade is of course completely different from the other two, I just threw it in there while I were at it. The two Color Club polishes are way to similar for their own good. Halo-graphic is a bit lighter and half a shade more cold/purple. The holoeffect is better in Miss Bliss than in Halo-graphic too. 

20 kommentarer:

 1. Hoppas privatlivet löser sig. Oavsett vad det är så är det riktigt jobbigt när den klumpen infaller sig i magsektionen :/

  Alltid kul att kika på jämförelser. Misstänkte att de två CC'sarna var löjligt lika. Synd att de inte krämade på mer färg i miss-bliss eftersom kollektionerna var så tätt inpå varandra. Jade'n var riktigt olik de andra, mer barbierosa än CC's som kändes mer "mogna" i färgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, det känns som om vi får välja mellan färg och holoeffekt, gillar inte riktigt det egentligen, även om jag själv alltid väljer holo ^^

   Radera
 2. Åh nej! Inte mer elände! *kram*

  Kan bara hålla med om att dom två CC lacken är helt otroligt lika och personligen faller jag nog mer för den rosa nyansen hos Jade lacket men CC lacken ser ut att ha bättre holo.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man tycker ju att det borde räckt med en grej på en vecka, men det tyckte inte livet :/ Tack!

   Radera
 3. Usch, trist med dåliga nyheter, hoppas det är slut med sådana nu för ett tag.
  Vilken tur att jag bara har Miss Bliss då av dessa, vill ju inte ha betaversionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns precis som om Halo-graphic var ett första test bara!

   Radera
 4. Oj, vad fiiiint! Jag gillar Jade så mycket!:)

  SvaraRadera
 5. Inge kul med dåliga nyheter. Vet precis hur det känns. Klyschigt jag vet, men tiden läker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, första grejen blir iaf bättre med tiden, nummer två lär jag nog få vänta och se hur det blir med, om det blir och hur det blir. Hatar ovissheten

   Radera
 6. Vi tänker på dig, ta den tid du behöver.

  SvaraRadera
 7. Oj, jag ser inte riktigt lila i dem... men fina är de hur som helst!
  Jag vill verkligen ha Miss Bliss, och nu även Jade-lacket.
  Tack för alla dina fina jämförelser!
  Jag hoppas det löser sig för sig privat, kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Nej, det är på gränsen mellan rosa och lila, men känns mest lila när jag jämför det med övrigt i samlingen

   Radera
 8. Alltid kul med jämförelser! Jag håller tummarna för att katastrofen kommer av sig!

  SvaraRadera
 9. Åh, jag är sugen på både Jade och Miss Bliss. Det andra känns ju lite meningslöst om man köper Miss Bliss.

  Hoppas de dåliga nyheterna slutar knacka på dörren och att katastrofen avlöper på bästa sätt i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte nödvändigt att ha båda!
   Ja jag tycker det får räcka nu...

   Radera
 10. Ovissheten är det absolut värsta. Beslut kan jag ta men att inte veta äter upp mig innifrån:( (Lever också i ovisshet just nu så jag tror jag greppar hur du känner)

  Bubbelgumsrosa alla dagar i veckan!:)

  SvaraRadera
 11. Jag hoppas verkligen att den här veckan blir en lite bättre för dig. Color clubs holosar blir jag inte alls sugen på, men inte visste jag att jag verkligen behöver en tuggumirosa holo. Jag som inte är ett jättestort fan av vare sig holo eller rosa...

  SvaraRadera
 12. Hoppas det lugnar ner sig på den privata fronten och att allt löser sig till det bästa snart. Blogga när du känner för det och ha tid - jag kan bara tala för mig själv, men jag kommer att fortsätta läsa din blogg även om frekvensen går ner lite. (Jag är ju rätt bra på uppehåll själv, så det vore illa om jag inte tolererade det hos andra... ;-))

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.