tisdag 5 februari 2013

Jämförelse: Color Club - Cosmic Fate & Layla Coral Glam

På flaskbilder ser Cosmic Fate ibland ut att dra åt orange. Det gör det inte i verkligheten. Det är ett svagt rosatonat nudelack och förhållandevis unikt i min samling, jag har inget annat som jag funderar på skulle kunna vara en dupe. Det närmaste jag kom är Layla's Coral Glam även om det är ljusare.

Det är skillnad på holoeffekten också. Color Clubs regnbågar är smalare men mer färgglada, medan Layla's regnbågar sprider sig mer över naglarna. Ingen av varianterna är bättre än den andra, bara annorlunda.
Det är fyra lager av Layla (eftersom det är besvärligt utan Aqua Base) och två av Color Club. Formulan är toppen och lättmålad.

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: eBay


Cosmic Fate is a nice nude-beige polish with excellent formula. I have no dupes in my collection, the closest I got is Layla Coral Glam even if that is lighter. The holo effect is different too, Color Club's rainbows are more narrow and colorful. It's two coats of Color Club and four of Layla, since that's a pain to work with.

12 kommentarer:

 1. Båda är väldigt fina, men jag föredrar nog Color Club.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligare formula om inte annat!

   Radera
 2. Håller med Helena, föredrar nog CC...

  SvaraRadera
 3. Oj, ditt Layla ser ut att ha mindre regnbågar än min..? Eller ja, ser liksom inte laka ut? Hmm. Nu vill jag köpa CC för att testa :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Laylalacken är ju superholografiska och det är det här också, det är bara inte lika in-your-face färgglatt som CC, så CC är enklare att fånga på bild helt enkelt (sen tappar man ju alltid minst 30% av effekten när man fotar hololack)

   Radera
 4. Åh vad fina dom är! Tack för att du gör såna bra jämförelser, Cactus!

  /peachgirl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så lite så, roligt att du gillar dem :)

   Radera
 5. Hur kan något vara diskret, nude och holo samtidigt... jag förstår inte. Såå fina! Nu behöver jag i alla fall ett av dem. Håller mig nog till CC. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den kombinationen av egenskaper är riktigt häftig :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.