fredag 1 februari 2013

Jämförelse: Color Club - Eternal Beauty & Jade - Fasinio Violeta

Ja veckans Holofredag var ju inga större problem i alla fall :)

Color Club är lite ljusare och lite blåare än Jade. Regnbågarna i Jade är lite mer färgglada men också mer scatter, de håller ihop bättre i Color Club.
Formulan på de två lacken är väldigt olika. Color Club täcker på ett lager om man är noga, medan jag inte kommer under tre med Jade. Eftersom de är så lika i övrigt hade jag valt Color Club av de två... om jag inte samlat på hololack och varit absolut tvungen att ha alla i hela världen förståss :)

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay


Two pretty and colorful holos. Color Club is a little bit more blue and has a tiny bit more linear rainbows than Jade. Formula-wise Color Club is much better with just one coat for full coverage instead of Jade's minimum three.

24 kommentarer:

 1. I think the CC looks better, been really impressed with their holos so far :-)

  Have been so tempted by the Jade holos, but I've got plenty holos at the moment!

  SvaraRadera
  Svar
  1. You can never get to many holos! :D
   Yeah, CC is the best one out of the two in my book too

   Radera
 2. Har bägge två och det är jag väldigt glad för.

  SvaraRadera
 3. Har inget av dessa och det är jag lite ledsen över. Men...jag kommer att skaffa dom en dag iaf. Båda två, trots att de är superlika. :) Tack för dina braiga jämförelser. :)

  SvaraRadera
 4. Vad många lika det finns mellan just Jade och CC...
  Kan CC ha "blivit inpirerade" av Jade tro...? ;)
  Båda är fina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har andra som jag kunnat slänga in i jämförelsen också som är lika, men eftersom det varit en del prat om just Jade-holosarna i Facebook gruppen så tog jag medvetet med dem i jämförelserna om det gick. För att visa att man kan skaffa bättre och billigare hololack i större flaskor istället för att bevaka lagerstatus hos llarowe :p

   Radera
 5. Jättefina båda två och även om de är lika så skulle jag nog helst vilja ha båda i hyllorna hemma :P Är man lacknörd så är man.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hololack kan man inte få för många av :)

   Radera
 6. Så fint! Tycker också att det är kul att du gör jämförelser mellan dem! :) Vad jag vill ha hela CC's kollektion nu! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan aldrig bli för många jämförelser där ute, alltid hjälper det nån :)

   Radera
 7. Jag som är inget stort fan av holos föredrar nog mer Color Clubs än det jag har sett av den kommande China Glaze kollekionen. Hmmm..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte vi sett vettiga bilder på CG lacken än, de jag sett har lidit av dåligt ljus. Men ju mer linjär ett hololack är desto svårare är det att göra rättvisa på bild också

   Radera
 8. Jag var inte alls sugen av deras holo-lack innan - damn you :) Jättebra jämförelser! Jag får försöka få tummen ut och beställa några när köpstoppet är över :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moahaha ;) Att locka fler i fördärvet att samla lack i överflöd är mitt främsta mål ;D

   Radera
 9. Jag gillar Jadet mest. Älskar verkligen färgen! Tror att jag klarade mig med två lager men hade nog inte så långa naglar då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag klarade mig också med färre lager med jade-lacken när jag hade kortare naglar och de var utan konstmaterial (lacket glider så mycket på det) Med CC är det däremot ingen risk att jag behöver fler än två

   Radera
 10. Holo, holo, holo! Man MÅSTE äga alla! =)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.