fredag 8 februari 2013

Jämförelse: Color Club - Kismet & Nfu-Oh - 66 (old version)

Dagens holofredag bjuder på ljust grönt i två versioner. Nfu-Oh är en liten aning grönare, medan Color Club är lite ljusare och en halv nyans mer gulgrönt. Det är inte tillräcklig skillnad på dem för att jag hade reagerat på att det var två olika lack på naglarna om jag inte visste om det, men nu när jag vet det så ser jag ju skillnad på dem.

Holoeffekterna är lika "bra" men lite olika. Regnbågarna i Color Club är smalare och mer färgstarka medan Nfu-Oh's bågar breder ut sig mer.
Formulan är den största skillnaden: Color Club täcker på två lager och är väldigt trevlig medan Nfu-Oh som bekant är ett elände. Med tanke på hur mycket billigare och smidigare Color Club lacket är så borde valet mellan de här två inte vara svårt! (om man inte ska ha båda för samlandets skull så klart)

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: eBay


Kismet and Nfu-Oh 66 is very similar. Nfu-Oh is slightly darker and half a shade more green. The rainbows in Kismet are more narrow and colorful. Since they look so similar while Nfu-Oh is more expensive and has a horrible formula, the choice between these two should not be that difficult. (Unless you want both for the collectors value)

9 kommentarer:

 1. Med tanke på det här blogginlägget så kom jag på nåt som jag önskar att du kunde skriva om. Spectraflair finns ju i olika storlekar/grovlekar, hur påverkar det regnbågarna? Är det det som gör att regnbågarna i de två ovan jämförda lacken skiljer sig, eller är det mer som påverkar?

  SvaraRadera
 2. Wow! Ja, jag föredrar ju faktiskt Kismet här. Attans, det lutar mer och mer åt att jag behöver alla de här nya Halo Hues..!

  SvaraRadera
 3. Jomenvisst!! jag behöver verkligen Halo Hues 2013.....

  SvaraRadera
 4. Föredrar absolut Kismet av de här två!

  SvaraRadera
 5. Snygg vårig grön! Jag tror jag klarar mig rätt bra med Kismet med tanke på hur lika de är.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar Nfu Oh!:):)

  beautinika.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. Color Club vinner i mitt tycke!

  SvaraRadera
 8. Åh, längtar tills jag får testa mitt Kismet. Det är en så märklig färg bara, gul, grön, gulgrön? Jag blir inte klok på det riktigt.
  Tack för varningen om NfuOhs holos, då stryker jag ett par från önskelistan.

  SvaraRadera
 9. Jag har redan Nfu Oh, så det är jättebra att veta att jag inte behöver Color clubs variant också. Jag tycker att Nfu Oh är helt ok när man har en aqua base i botten, så jag kan nog stå ut med dem.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.