torsdag 25 april 2013

Color Club - Wild Cactus

Ska erkänna att jag köpte det här lacket mest för namnet :) Men färgen är verkligen inte dum den heller, kanske hade jag skaffat det oavsett. En kall, mellanmörk grön som jag kan tänka mig passar riktigt bra till nått annat färgglatt till sommaren. Kameran blev lite rädd för den starka färgen och gjorde den lite för blå tyvärr... Inte ett lack man missar på nåns naglar.
Formulan är toppen. Det räckte med ett flödigt, lättmålat och snabbtorkat lager.

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Nån av de gamla vanliga ställena


The color of this is not exactly discrete! I bought the polish mostly for the name to be honest, but I love the color either way. And one generous, easy and fast drying coat was enough, great formula.

16 kommentarer:

 1. Det här står på min önskelista. Gillar färgen skarpt!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Lite grönare och lite snyggare i verkligheten :)

   Radera
 3. Heheee.... du köpte det ändå! :-D Fint är det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kunde inte låta bli, inte när CC är så billiga iaf :)

   Radera
 4. Tilltalar mig inte så mycket faktiskt, lite förvånande kanske... Men jag förstår att du köpte det för namnets skull;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hade det varit rosa eller orange så hade jag nog hoppat trots namnet, men när det nu var ett grönt lack så kändes det ganska självklart att jag skulle ha det ^^

   Radera
 5. hihi..misstänkte att du skulle köpa detta! ;D Jag älskar grönt, men just denna grönnyans är inte min favorit konstigt nog.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä vissa gröna nyanser är snyggare än andra. Jag gillar egentligen de med mycket gult i mer, än gröna som drar åt blått

   Radera
 6. Lol,måste erkänna att jag också har köpt ett lack på grund av namnet,Zoya- Irene som är ett av mina mellannamn :-D

  Men måste säga att det här är myyyyyycket snyggare än vad Irene var :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har funderat på att köpa just Irene i precent åt et bekant med det namnet, men det är en svår färg :p

   Radera
 7. Hehe, nagellacksnamnen är ju nästan halva grejen (när det är bra namn, när det är dåliga namn så kan man ignorera det), jag skulle också kunna köpa ett lack för namnets skull. Det var ett läckert lack också, snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar inte bry mig så mycket om namnet (tycker särskilt att alla OPI's och CG namn som ska vara ordvitsar är urlöjliga) men när lacken heter som jag så är det ju svårt att låta bli ^^

   Radera
 8. Passar dig ypperligt! Skitasnyggt dessutom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var tur att det var grönt iaf :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.