fredag 19 april 2013

Rosa öga

Bloggen har hamnat helt i skymundan den här veckan. Vet inte riktigt vad som hände, men allt annat kom i vägen just nu. Och så brist på naglar förstås, vilket ger brist på motivation. Men jag ska ge mig på swatchning i helgen tänkte jag eftersom det ramlat in några nya lack under veckan.

Under tiden kanske ni vill se ett öga. Jag hade tråkigt en kväll och bestämde mig för att leka med alla ögonskuggor jag har och aldrig använder. Mina go-to färger är annars blått och grönt och jag ville hitta på nått med en färg som verkligen inte var min stil, ergo: rosa! ...Fast med en liten mintgrön eyeliner under ögat bara för att jag kunde.Tog massor med bilder, inga blev bra. Hur i %#¤& fotar man sitt eget ansikte?! Jag ser inte vad jag gör, jag får inte färgerna rätt, jag lyckas inte ens titta på ett bra ställe på bilderna. Hur idiotiskt svårt får det lov att vara egentligen? Fattar inte!

23 kommentarer:

 1. Jag har slutat fota EOTD. Det sket sig totalt :D

  SvaraRadera
 2. Det blev ju kanonbra. Läckert med färg, jag är lite feg med starka färger....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med i vanliga fall, men nu var det ingen som såg mig mer än rumskamraten :)

   Radera
 3. jag fattar inte heller hur man gör, helt omöjligt.... Men snygg sminkning.

  SvaraRadera
 4. Testade det där med EOTD's precis i början av min bloggkarriär men det gick helt åt skogen. Fattar inte heller hur man fotar. Är impad av alla som kan. Dina bilder var inte så pjåkiga alls. Skuggan ser härlig ut. Kanske också ska rota runt bland mina skuggor därhemma. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är roligt att leka lite, alltid kommer man på nån liten grej som man kan ha till nått "riktigt" sen

   Radera
 5. Jag har ju inte kommit mig för att visa eotd bara för att jag tycker att jag sminkar mig lika och ospeciellt jämt.. + att jag inte får till färgerna alls!? (rookie) Men, när jag trodde mig "skulla" hålla på och fota sånt så insåg jag att det hjälper att kolla in i en spegel så man ser displayen i spegeln, då prickar man ju iaf ögat. Stativ skulle kunna vara nummer 2 med att pricka hela ansiktet och sen croppa bort allt utom ögat. Sen har ju vissa kameror vinklingsbara displayer som skulle funka tänker jag mig (min kille har bla en sån). Men är ju inget proffs heller, jag visar ju inte ens nått så ska inte säga att mina tips är stensäkra! :-O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en spegel kanske inte skulle vara så dumt, så jag slapp fundera på om huvudet är med i bild alls :p
   Fotar redan halva mig och beskär bort hela bilden utom ögat. Upplösningen blir lidande men kameran verkar inte klara av att fokusera annars om inte hela huvudet är med på bild.

   Radera
 6. Lite 80-tal sådär. Och eftersom jag hade mina tonår då - LOVE IT! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, lite så ^^ Jag var ju 4 år gammal när 80-talet tog slut så jag hade inget smink då tack och lov, men neonrosa kommer ju för alltid att vara 80-tal :)

   Radera
 7. Kul med lite smink här :) Jättefint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, plötsligt får jag ett litet ryck ^^

   Radera
 8. Jag tycker du ska vara stolt över din bild! Jag har givit upp alla försök att fota mig själv eftersom jag mest lyckats med att fota min lugg eller favoriten: näsan... underifrån... i närbild. LMAO

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Ååå, närbild rätt upp i näsan! Det är så gräsligt så jag vet inte vad! >.< Men jag har iaf vett att inte lägga ut de bilderna på nätet, det är ju inte alla bloggare som har tyvärr ^^

   Radera
 9. Jag läste bara rubriken först och tänkre rosa öga = pink eye = ögoninflammation och undrade varför du visade det på bloggen, haha! Det här såg ju mycket bätter ut än det! ;)

  Hur som, de få gånger jag tar bilder på mina egna ögon gör jag det med framsidekameran på Iphonen. Inte lika bra bilder som med en riktig kamera MEN man ser åtminstone vad man gör!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, nä riktigt så illa var det inte, bara nästan ;)

   Radera
 10. Jättesnyggt :) kul med lite smink här med :)

  SvaraRadera
 11. Det tog mig ett tag innan det liksom gick av sig själv, jag vet precis hur jag ska hålla kameran för att fota ögat nuförtiden och hur mycket zoom jag behöver för att det ska bli bra. Det är fan en konst..! Himla fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen en konst! Jag är så imponerad av er skönhetsbloggare som gör det hela tiden! Massa övning antar jag, antagligen mer än jag nånsin kommer orka med ^^

   Radera
 12. Det här var ju jättefint! Och det är ju verkligen inget fel på dina bilder heller. Men att fota smink kan vara otacksamt ibland, inget snack om saken...

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.