fredag 26 april 2013

Fnug - Futuristica

Holofredag. Jag lyckades hålla mig från att köpa Fnug's små dyra rackare till hololack, enda tills Andrea sålde den här flaskan Futuristica i en av Facebook grupperna, då trillade jag dit. Fnug's hololack är annars i princip likadana som andra lack jag reda har och dessutom har jag läst på åtskilliga ställen hur jobbiga de är att lacka med.
Jag lackade det här direkt uppepå gel-förstärkningen och i och med det slapp jag det värsta av besväret. Tre lager och inga kala fläckar. Men intill nagelbanden ovanför förstärkningen kunde jag ändå ana vilket pain in the ass det här lacket skulle varit på naturliga naglar. Nej, jag ska låta bli de andra i alla fall!

Formula: svårt att säga när jag "fuskat" så jag hoppar över det.
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: privatperson/blogsale

I shouldn't have gotten this. It's beautiful but it's a pain to work with and looks like at least 4 other polishes I already have. But it's hard to resist a blue linear holo :)

13 kommentarer:

 1. Jag är faktiskt inte sugen på dom här lacken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är ju löjligt lika andra hololack, tror de är gjorda i samma fabrik som ett helt gäng av de andra exakt likadana och sen bara tappade på andra flaskor. En hel kollektion dupes får man ju inte av misstag :)

   Radera
 2. Rätt snyggt men lite kall och isig färg tycker jag.

  Satt och spånade på holografiska lack igår och snubblade in hos Donna Dewberry's hemsida igår (hon pysslar med one stroke) och kollade på en akrylfärg som hette FolkArt Extreme Glitter.
  De var rätt holografiska och funderade på om det skulle vara något istället för dyra holo-lack. Alltså, på med ett lager vanligt lack och sen på med akrylfärgen..*funderar*

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jag ju tvungen att spana in med en gång, men det var dåligt med swatcher på de akrylfärgerna, bara flaskbilder och thumbnails. Hade varit kul att ha holo i akrylfärgs-form också, det är ju så mycket enklare att jobba med än nagellack.
   Annars låter det som om du skulle investera i ett holo-överlack, det går ju att lägga över vilken färg som helst, istället för att köpa varje nyans en gång till i holo-version :) Om du klarar av att vänta ett tag till så kommer det ett i nästa Cactus-kollektion ;)

   Radera
 3. Fint holo, men jag känner inget behov av att äga det eftersom jag har NfuOhs ljusblåa. Särskilt inte om formulan är besvärlig...

  SvaraRadera
 4. Gillar regnbågarna men AVSKYR så holosjuka lack.

  SvaraRadera
 5. Med Aquafix är de som en dröm, även på naturliga naglar :-)

  SvaraRadera
 6. Den förmodligen är roligare att äga än att använda. Vi ärdå ena knasbollar :)

  SvaraRadera
 7. Tycker lacken är sååå snygga,men jag kan inte bestämma mig för om jag ska köpa dem eller inte! Holosjukan avskräcker mig en hel del känner jag. Och en del har ju haft problem trots aquafix :-(

  SvaraRadera
 8. Med aquabasen är deras lack faktiskt som en dröm att lacka med! Noll problem! Jag älskar dem och tycker de är värda att skaffa allihopa. :-)

  SvaraRadera
 9. Med aquabasen är deras lack faktiskt som en dröm att lacka med! Noll problem! Jag älskar dem och tycker de är värda att skaffa allihopa. :-)

  SvaraRadera
 10. Supervacket! Och vad bra att den funkade på gelnaglar, de här lacken är verkligen pest utan aquabase...

  SvaraRadera
 11. Regnbågarna är ju UNDERBARA men jag klarar verkligen inte av holosjuka :(

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.